fbpx

Cu mascatii la usa

Ma, de cand am fost vizitat de catre niste necunoscuti, cu trenul de Iasi (nu sariti pe mine, informatiile astea le-am primit si eu de la oficiali) am o problema… O problema destul de mare, zic eu.

Pentru ca asa am considerat la momentul respectiv, dupa vizita celor doi (da, am inteles ca in trenul de Iasi – Cluj au fost doi calatori care au facut oprire la mine acasa) am decis sa ne punem in apartament alarma legata la un operator… Stiti, din aia cum avem si la birou. Inainte sa intri in casa trebuie sa bagi codul si daca cumva nu te misti suficient de repede, trebuie sa-i suni sa le zici o parola. Asta, daca nu vrei sa te trezesti in 2 minute cu mascatii la usa.

Special Forces Kids Army Cea mai mare problema o am in weekend, seara in general. Dupa ce ies si eu la o bere cu prietenii si ma obosesc pe ringul de dans (sau nu) pana undeva la 2-3 dimineata, cand ajung acasa imi destul de greu sa-mi coordonez mana pe panoul de comanda.

Stii ce nasoala e conversatia dintre mine si dispecer, sambata dimineata la 4?

– Buna dimineata, s-a declansat alarma pe…

– Da, asa e, nu am reusit sa introduc codul in timp util.

– Parola va rog!

– Ce parola?

– Parola.

– Aaaaa, parola? Hmmm, o stiam, chiar o stiam. Si stiam si cum ma cheama, da. Stiu cum ma cheama. Parola. Stati putin, ca stiu parola, chiar o stiu. Serios ca o stiu. Care drac ii parola? Gata, mi-am amintit-o!

Oooo, dar buna dimineata domnule mascat, ce repede ati ajuns la mine,  tocmai vorbeam cu dispecerul. Ce faceti? Va pot servi cu ceva? Beti un whisky? Io as bea, da nu am. Aveti d-voastra? Sau mergem la o bere? Hai sa mergem la o bere!


1 comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Previous Post

Ce faci papusa?

Next Post

Gena castigatoare a omenirii…

Related Posts

… SPAM!

De cand o intrat si Romania pe harta oamenilor activi pe internet, cuvantu’ SPAM si’o facut aparitia pe buzele tuturor, mai ceva decat lipsa dorintei arzatoare, a unor directori comericali, in a’si schimba adresa de mail din hot_sexy_mama_69 de pa hotmail, in una mai clasica, gen Vasilica_Teodoriu tat pa hotmail. Oricum, e clar, cuvantu’ SPAM, o ajuns atat de popular, incat nume precum Super Men, Bred Pit, Hagi, sunt expirate … pentru ca, nu iti mai inspira nimc. In schimb, Pasarica, Feis Buc, si mai nou SP AM (da, are doua prenume SP si AM) sunt nume care inspira mai mult decat respectu’.
citește mai mult