fbpx

Gena castigatoare a omenirii…

De ceva timp, la noi in cartier s-o mutat o familie de tigani. Sus, in deal, fix deasupra cimitirului, si-or tras o cazemata si stau cu mic cu mare, cu prurcel si catel… Is in jur de 6 perosoane.

Nu realizam ca mi-s vecini de cartier, daca nu vedeam coptilu’ ala mic (nu stiu cat are, 2-3 ani), care umbla in funduletu’ gol prin Zorilor si se zbenguie prin fata masinilor.

Vreau sa zic, ca fatuta nu avea (are) nici o taina… se joaca in mijlocul drumului, nu respecta regula celor 5 secunde referitoare la mancare (probabil din cauza ca inca nu stie numara), nu respecta nici o regula de minima igiena sau protectie a vietii (nici ea, nici parintii). Si cu toatea e frumusica, sanatoasa si plina de viata.

Va dati seama ce facem noi? Ce facem noi cu plozii nostri?

Daca nu te speli cu lesie pe maini, nu ai ce sa pui mana pe un nou nascut! Daca nu iti pui masca la gura, nu intri in camera cu nou nascuti de la spital. Daca bate putin vantul, il acoperim cu zeci de mii de chestii de la carucior. Daca mancarea e mai veche de o zi, copilul nu o mai primeste.

Doamne feri ca nu cumva sa manance in afara programului. Doamne feri ca nu cumva mancarea plodului s anu fie una diversificata. Doamene feri ca nu cumva una din mese sa nu contina peste. Doamene feri ca nu cumva plodul sa nu manance legume. Doamne feri ca nu cumva sa mance mai mult de o bucatica de ciocolata.

Oare ce culoare o sa aiba pielea omului peste 5.000 de ani?


2 comments
  1. Pentru cei care au copii si au avut nefericirea de a fi internatii cu ei la pediatrie3, poate au constatat (cel putine eu da) ca ii plin de copii tigani interneti cu probleme respiratorii si digestive.

    1. Asta-i din seria: Exceptia ce intareste regula 😛
      Ma, eu sunt surprins de cat de imuni sunt tiganii la boli. Nu zic ca nu se imbolnavesc si ei… Dar nu se compara cu noi, restul lumii.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Previous Post

Cu mascatii la usa

Next Post

Am fost acolo

Related Posts

M’au cumparat mogulii!

Am sa fiu scurt (apropo, nu cred ca mai are sens sa va spun care e opinia mea in legatura cu acest subiect … ma gandesc ca am fost destul de clar, cand am scris aici ca sunt pentru oamenii din Rosia, si nu pntru tara si /sau Gold) nu am sa va spun de vrute si nevrute, nu am sa va spun ca au fost cateva momente de pauza in sesiunea de raspunsuri (unu din ele a fost cand cineva a intrebat: De ce nu se porneste proiectu’ … e cineva care vrea spaga, da’ nu o primeste spaga?) … in fine, nu intru in amanunte … ca pana la urma e cat se poate de evident ca ei isi prezinta partea lor.
citește mai mult