fbpx

Ce faci papusa?

Prin 1800 toamna, o femeie era considerata frumoasa (ca si astazi, de altfel) daca intrunea anumite conditii in ceea ce priveste corpul ei. Chiar si fata se incadra in aceasta regula generala de femeie sanatoasa… O femeie (om, in general) cu bube pe fata denota ca e bolnav. Ca si regula generala, daca iti iese ceva pe fata, inseamna ca un organ intern nu functioneaza in conditiile optime (poate sa chinuie, poate nu are suficent gaz la motor, cate si mai cate).

Totodata, sanii si soldurile aratau (inca o fac) daca femeia respectiva poate sa duca la bun sfarsit o sarcina. Daca poate sa alapteze. Cu alte cuvinte daca poate sau nu sa fie mama.

Toate astea, impreuna, constituiau (in multe cazuri, inca o fac) atractia sexuala exercitata de femeie asupra barbatului.

Acum, ma intreb si eu ca prostul, ce se urmareste prin atatea operatii estetice

Valeriya Lukyanovapoza

Care-i atractia sexuala?

O papusa de plastic pe care o poti cumpara din orice sex shop?


comments

Dan Ciulea

Antreprenor, blogger, gurmand, pasionat de fotografie si calatorii. Ma gasiti pe: Twitter, Instagram, Facebook

You may also like...

2 Responses

  1. Alex spune:

    Probail au un defect pe care nu-l accepta, iar acel defect afecteaza increderea in sine. Si prin acea operatie estetica incearca sa acopere acel defect.

  1. septembrie 18, 2012

    […] In foarte multe cazuri, urarile astea, sunt peste puterile noastre. Gen: sa fii frumoasa ca Alba ca Zapada. Normal ca asta deja este peste puterile tale (ma rog, intr-o lume normala… ca in lumea noastra e cu totul altceva) […]

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.