fbpx

Ce faci papusa?

Prin 1800 toamna, o femeie era considerata frumoasa (ca si astazi, de altfel) daca intrunea anumite conditii in ceea ce priveste corpul ei. Chiar si fata se incadra in aceasta regula generala de femeie sanatoasa… O femeie (om, in general) cu bube pe fata denota ca e bolnav. Ca si regula generala, daca iti iese ceva pe fata, inseamna ca un organ intern nu functioneaza in conditiile optime (poate sa chinuie, poate nu are suficent gaz la motor, cate si mai cate).

Totodata, sanii si soldurile aratau (inca o fac) daca femeia respectiva poate sa duca la bun sfarsit o sarcina. Daca poate sa alapteze. Cu alte cuvinte daca poate sau nu sa fie mama.

Toate astea, impreuna, constituiau (in multe cazuri, inca o fac) atractia sexuala exercitata de femeie asupra barbatului.

Acum, ma intreb si eu ca prostul, ce se urmareste prin atatea operatii estetice

Valeriya Lukyanovapoza

Care-i atractia sexuala?

O papusa de plastic pe care o poti cumpara din orice sex shop?


2 comments
  1. Probail au un defect pe care nu-l accepta, iar acel defect afecteaza increderea in sine. Si prin acea operatie estetica incearca sa acopere acel defect.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Previous Post

Haideti sa sustinem economia tarii!

Next Post

Cu mascatii la usa

Related Posts

Hai sa hulim Romania!

Sa zicem ca ii tara de cacat, ca ii pacat ca’i locuita, ca’i plina de cocalari, ca sistemu’ sanitar ii varza, ca invatamantu’ e la pamant, ca guvernantii ne fura, ca nu avem drumuri, ca statul ne jecmaneste si pe noi si pe SRL’uri, ca asa numa’ romanii po’ sa faca, ca suntem nespalati, ca nu stim sa ne comportam cu turistii, ca furam, ca ne e rusine cand iesim in lume cu nationalitatea noastra, ca vecinii is de cacat, ca nu avem bun simt, ca nu se lucreaza, ca nu suntem fericiti, ca nu stim decat sa facem gratare, ca lasam mizerie dupa noi, ca dam in cap pentru un leu, ca ne dam banii pe masini scumpe, ca ne cumparam case, ca suntem pe interese, ca ne place can’canu’ …
citește mai mult