fbpx

Concertul Extraordinar de Anul Nou

In fiecare an, in data de 1 ianuarie (indiferent de ce am facut noapte, cat am baut sau nu, cat am batut straziile sau nu, la cine acasa ma aflu), incepand cu orele 12 (am spus 12, nu 24), pornesc televizoru’, setam pe TVR1, sonoru’ la maxim, si ne instalam confortabil, pentru a ne incanta simturile cu minunatu’ concert de anu’ nou.

De cativa ani buni, nu numai ca ma holb la TV, din confortu’ casei, imbracat intr-o pereche de chiloti si cu o bere’n mana, da ma si duc la Concertul Extraordinar de Anul Nou al Orchestrei Filarmonicii de Stat "Transilvania" din Cluj:

Chiar daca, la Cluj, nu avem parte de extraordinara orchestra de la Viena, cu extraordinare sala, si cu extraordinarul dirijor (nu mai zic nimic de extraordinara trupa de balerini), pot sa va spun, ca aici, ai parte de un sentiment extraordinar, pe care nu il poti simtii decat … traindu’l … si da, a fost plina sala la Casa de Cultura a Studentilor … oameni din toate categoriile sociale, si’au gasit loc pe scaune si in picioare.

Concertul Extraordinar de Anul Nou al Orchestrei Filarmonicii de Stat "Transilvania"


comments

Dan Ciulea

Antreprenor, blogger, gurmand, pasionat de fotografie si calatorii. Ma gasiti pe: Twitter, Instagram, Facebook

You may also like...

4 Responses

  1. buburuza spune:

    Ma bucur ca am participat si anul asta; a fost foarte fain; si a contat faptul ca sala a fost plina ochi!

  1. ianuarie 10, 2011

    […] This post was mentioned on Twitter by Dan Ciulea, Dan Ciulea. Dan Ciulea said: Concertul Extraordinar de Anul Nou http://goo.gl/fb/h930u […]

  2. ianuarie 16, 2012

    […] concertul de anul nou ala de la […]

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.