fbpx

Pusi pe avizier

E seara, stau io linistit in pat cu laptopu’n pola, uitandu-ma la televizor, si trimitand pa tuitar tat felu de ineptii care imi vin in minte in urmavizualizarii emisiuniilor/filmelor idioate. La un moment dat groparu zice catre mine ca e groasa treaba, si sa trec la o discutie tata-fiu … messenger … pl, rosu tat, si ud la cur, ma loghez, si astept … nu il apelez io (pote scap!) … da de unde, sare fereastra”

– Ba… ai pus’o… te dau la primarie!

– Hai ba! nu fi asa… nu la primarie… te rog io ma, ca de la … aaa … no’ in fine, te rog io … NU LA PRIMARIE!!!! poate ma vede tata maaaa, stiu ca el nu are ce cauta acolo, cca…nu sta in Cluj…da oricum…

-Termina cu milojeala, poarta-te ca un barbat! Revino-ti omule … ce’i cu tine? … Si taci si asculta pana la capat … treaba sta in felu urmator … scurt, ca plaje asta micu’ daca mai stau mult online, am vorbit la primarie, si o sa puna un tablou cu tati … da tai bloggeri clujeni activi … ma rog, io … ce sa mai, io o sa o inramez si sa o duc la Boc…pardon, Apostu’ s’o puna in birou … deasupra capului …

No, si ca sa nu stai cu mana’n cur, ca nu;I fain, pune mana si completeaza si tu lista asta de jos

Si eventual zi cetitorii tai sa te ajute.

No’, si ca sa nu o mai lunjesc, am sa va rog pa tati sa completati formularu de mai sus cu blogurile clujenilor pe care ii stiti … totodata, daca aveti ceva preteni pe care doriti sa ii anuntati despre aceasta operatiune, va rog sa trimiteti mai departe linku’ asta : http://bit.ly/blogcluj (ii link diorect catre google docs, apropo de acolo se poate face embeded 😀 ).

Asadar va rog sa ma ajutati la completarea listei cu bloggeri clujeni … asadar share la http://bit.ly/blogcluj


7 comments

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Previous Post

Concertul Extraordinar de Anul Nou

Next Post

eon … Gaz

Related Posts

Alexandra a fost la Amador

E un experiment reusit! E ceea ce vrei sa simti cand mergi la cinema. Nici nu cred ca mai trebuie sa mentionez efectul special pe care il dau acestui cinema filmele alese, care redau franturi de realitate din toate colturile lumii.
citește mai mult