fbpx

Concertul de anul nou

Stiti concertul de anul nou ala de la Viena?

Eu sunt inebunit dupa el, in fiecare an ma pregatesc sa-l ascult, in fiecare an imi inchid telefoanele, pun interfonul pe mute, scot soneria din priza, inchid toate usile si impreuna cu buburuza dam drumu’ la televizor…

Stam cuminti si ne uitam pana la final.

Intr-un an eram atat de inversunati cu acest concert, incat chiar am vrut sa ne luam bilete… ma rog inca vrem… doar ca am ramas la stadiul de vrut.

Oricum, ideea de baza e ca nu scapam niciodata acest concert! Si totodata fac tot posibilul sa merg la concerte asemanatoare prin Cluj.

Stiti de Notes&Ties?

Notes&Ties este o serie de evenimente private cu muzică clasică care are loc în Cluj-Napoca din 2010, aflată acum la a treia editie.
Pentru 2012 Notes&Ties a programat patru evenimente: Note de An Nou, Note de Paste, Note de Toamnă şi Note de Crăciun. Orchestra&Notes este formată din cei mai valoroşi tineri muzicieni ai Clujului şi este dirijata de către Vlad Agachi. Notes&Ties are la baza misiunea de a stabili o legătură durabilă între mediul de afaceri, cel academic și artistic al Clujului și susținerea și promovarea tinerilor muzicieni.

Azi, de la ora 20 se transmite in premiera pentru Romania, primul concert de muzica simfonica, live pe trilulilu

Strauss – Sport Polka "Notes & Ties" Orchestra

Evident ca  nu o sa-l ratez… ceea ce normal ca doresc si domniilor voastre!


1 comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Previous Post

Protestant de ocazie

Next Post

Muzica simfonica

Related Posts