fbpx

Behind the scenes – oamenii din spatele celor mai importante festivaluri din #Cluj

Cluj Life împreună cu Oana Pop și Ștefana Giurgiu au avut minunata idee de a reuni într-un singur album foto (ClujLife. Behind The Scenes) oamenii din spatele celor mai frumose festivaluri pe care le are Cluj-Napoca.

ClujLife. Behind the Scenes” aduce oamenii din spatele marilor evenimente ale anului trecut în fața camerei foto. Oana Pop este fotograful care reunește în albumul ei câțiva dintre cei mai activi oameni ai orașului, cei care au dat culoare în 2015 vieții culturale clujene prin evenimentele și festivalurile organizate sau prin intermediul instituțiilor pe care le conduc.

Initțatorii Behind The Scenes

Expoziția este deschisă publiului larg, se poate vizita gratuit la Turnul Criotorilor în perioada 8-18 februarie.

(vernisajul a avut loc la Cluj Life Community Conference #2)

Oana Pop este absolventă UAD, cu o vastă experiență în spațiul vizual-artistic. Are un doctorat în fotografie și numeroase expoziții personale și de grup în țară și străinătate (Franța, Germania, USA). A activat la simpozioane de artă și festivaluri atât ca artist vizual, cât și în calitate de fotograf. În ultimii 5 ani s-a axat mai mult pe formarea ei de bază, cea de fotograf, jonglând între fotografie artistică, film experimental, multi media.

Vă mai spun doar că în jur de 30 de echipe au pășit în fața camerei foto (Cluj Blues Fest, Cluj 2015, Cluj 2021, Cluj Never Sleeps, Comedy Cluj, CooltUrban, Day 15, Delahoya, Electric Castle, Festivalul de Carte Transilvania, Filarmonica de Stat Transilvania, FISC, International Jazz Day, Jazz in the park, Lollyboom, MOX, Opera Maghiară, Opera Română, STEPS, Temps D’Images, TIFF, Transilvania Music Event, Teatrul Național Cluj-Napoca, UNTOLD Festival, ZAIN, Zilele Clujului, Zilele Culturale Maghiare) și am să vă las cu câteva mostre pentru a vă convige că aceasta este una din expozițiile pe care nu aveți voie să o ratați.

ClujLife Behind the Scenes este un proiect Oana Pop cu sprijinul: ClujLifeZooper Print și Turnul Croitorilor.


Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Previous Post

Raportează o știrea falsă distribuită pe Facebook

Next Post

TEDxCLUJ 2016 – MYTHBUSTING

Related Posts