fbpx

Hai cu mine la Disney – Magical Music from the Movies

Câștigătorul a fost anunțat personal

Disney – Magical Music from the Movies vine în premieră la Cluj-Napoca!

Peste 70 de muzicieni vor da viață celor mai cunoscute povești ale copilăriei într-un show plin de culoare în care cele mai îndrăgite personaje Disney vor readuce în prim plan o experiență completă. Toate aceste capodopere muzicale interpretate live vor fi însoțite în permanență de pasaje video de referință, care vor recrea lumea fabuloasă imaginată de Walt Disney și îi vor transpune pe toți cei prezenți într-o lume magică.

InConcert_Poster_AW2

Momentele muzicale de excepție vor fi atent susținute de Paula Seling, Florin Ristei și Dalma. Aceste trei vedete alături de multe alte voci vor reda pasajele muzicale ale copilariei. Camerata Regală va încânta prin sunetele celor 66 de instrumente care vor acompania evenimentul și vor reda cat mai fidel cu putință coloana sonara pentru toate melodiile din spectacol.

Hai cu mine la Magia Disney!

Am o invitație dublă pentru evenimentul ce va avea loc la Sala Polivalentă din Cluj-Napoca din 8 noiembrie cu începere de la ora 19:00, showul de excepție: Disney – Magical Music from the Movies.

Tot ce aveți de făcut este să-mi spuneți (printr-un comentariu până în data de 4 noiembrie 2016 ora 23:59) care este personajul vostru preferat, din ce serie Disney face parte. Al meu e Pumbaa din Lion King.

Biletele pentru spectacolul de pe 8 Noiembrie de la Cluj-Napoca au fost deja puse în vânzare și sunt disponibile în rețeaua Eventim: magazinele Orange, Vodafone, Germanos, Librăriile Cărturești și Humanitas, magazinele Diverta, benzinăriile OMV și hipermarketurile Carrefour. De asemenea, biletele pot fi achiziționate și online de pe: eventim.ro cu prețuri începând de la 30 de lei. Pentru mai multe detalii spectatorii sunt invitați să acceseze pagina evenimentului


3 comments

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Previous Post

InkChef Academy by Paul Siserman – prima platformă culinară integrată din România.

Next Post

Mic ghid pentru votul din 11 decembrie 2016

Related Posts