fbpx

Techsylvania, Cluj-Napoca, 2015 – bilete cu reducere 20%

4 zile | ~600 participanți | 20 de speakeri

Cluj-Napoca găzduiește pentru al doilea an consecutiv, între 6-9 Iunie, Techsylvania, cel mai mare eveniment internațional pe zona de tehnologie și inovație din regiune, la Casa de Cultură a Studenților.

Ediția din 2015 debutează cu un hackathon (maraton de programare) de 24 de ore (în perioada 6-7 Iunie) care se adresează unui număr de peste 130 programatori pasionați, dornici să pună bazele unor aplicații din domeniul dispozitivelor wearable (la purtător) și internet of things. Aceste dispozitive, cele mai noi din domeniu, vor fi puse la dispoziția participanților prin intermediul partenerilor evenimentului.

La finalul celor 24 de ore de programare, în urma unei sesiuni de prezentări, vor fi validate 3 echipe câștigatoare, care vor primi premii ce constau în dispozitive și invitații de a își prezenta produsul la acceleratoare de startup-uri.

A doua parte a evenimentului este conferința, care va avea loc în perioada 8-9 Iunie, unde temele de discuție vor gravita în jurul celor trei teme principale: Cod (cele mai noi soluții și teme tehnice), Produs (managementul produsului, marketing), Finanțare (modalități de finanțare și tipuri de investiții).

Conferința din 2014 a avut un meag succes! Au urcat pe scenă delegați ai unor companii de top precum Twitter, Zynga, Techstars și Telenav. Ediția din 2015 include reprezentanți de seamă, atât români, precum Andrei Dunca (Co-fondator al LiveRail, companie achiziționată de Facebook în 2014), cât și internaționali precum Jambu Palanniapan (Manager General Regional pentru Europa Centrală și de Est în cadrul gigantului Uber), Frank Meehan (Partener la Spark Global Ventures și fost membru în consiliul de administrație al Siri și Spotify) sau Charmaine Li (Senior Editor la Tech.eu). Lista întreagă a speakerilor este în curs de definitivare și o puteți găsi actualizată pe site-ul evenimentului.

Screen Shot 2015-03-31 at 16.30.09

Biletele de tip early-bird cu reducere se pot achiziționa până în data de 5 aprilie 2015.

Folosind cuponul “CiuleaRO” când comandați biletul vostru veți avea o reducere de 20% (douăzeci), înregistrați-vă!

Techsylvania este un proiect organizat cu sprijinul partenerilor: Fortech, iMedicare, Telenav, GetYourGuide, Paypal, Laurențiu, Laurențiu și asociații, Creatix Media, Squirrly, Eloquentix, Yopeso și Learning Connexions.


Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Previous Post

România, țara în care nu există decât vinovați!

Next Post

De ce să vizitezi Cluj-Napoca în 2015

Related Posts