fbpx

Ce am castigat

Ca tot ne pierdem timpu’ online (vorba cuiva), incitat de articolu’ lu’ Vasile (scuza’ma Vasile, am incercat sa caut un raspuns la intrebarea ta, da sa mor daca stiu … daca imi vine am sa te anunt), singuru’ neuron functional, o inceput sa alunece pe creieru’ neted … in drumu’ lui, a dat peste un musuroi de intrebare: Ce am castigat eu din toata aceasta experienta 2.0 … la care iau parte activ (aproape zilnic), inca din august 2009?

Ca tot ne pierdem timpu’ online (vorba cuiva), incitat de articolu’ lu’ Vasile (scuza’ma Vasile, am incercat sa caut un raspuns la intrebarea ta, da sa mor daca stiu … daca imi vine am sa te anunt), singuru’ neuron functional, o inceput sa alunece pe creieru’ neted … in drumu’ lui, a dat peste un musuroi de intrebare:

Ce am castigat eu din toata aceasta experienta 2.0 … la care iau parte activ (aproape zilnic), inca din august 2009?

Si, in denivelarea intalnita de neuron, am aflat ca datorita acestei activitati, am facut si ceva bani (dar nu acesta a fost motivul pentru care m’am apucat de scris pe blog … evident ca e un stimulent bine venit din cand in cand), dar in principal, am reusit sa iau parte la tot felu’ de activitati extra.

TIFF e unu’ din cele mai bune exemple … a fost o saptamana nebuna (ma rog 10 zile incendiare). Apoi, mai sunt tot felu’ de chestiuni marunte care iti fac viata de zi cu zi mai frumoasa: evenimentele si petrecerile marca TVDECE, inaugurarea fabricii de bere URSUS, spectacolele lui Cristian Gog si Nicu Bendea, cursuri de defensive drive cu super oameni (Bogdan Marisca, Daniel Ungur si Vlad Cosma … e drept ca de asta  am avut parte si din cauza ca sunt Clujean), frigaruia

Pe langa astea, am mai avut parte de cateva city break’uri … unele pe cheltuiala mea, altele platite integral de catre sponsori … aici amintesc pe cel de la  Targu Mures, si pe cel mai recent, Transalpina.

Asadar, sa revin la intrebarea initiala, ce am castigat? … pai clar, cel mai de pret castig, a fost, este si va fi, prieteniile legate in aceste escapade …. exemplu: in ultima escapada, am cunoscut pe cel mai nonviolent, iubitor de pisici, tatuat din cap pana’n picioare om!


9 comments
  1. As putea zice la fel ca tine: relatiile create cu oamenii.
    Ah… mai pot adauga si un iPad2, 64GB, 3G+WIFI castigat saptamana trecuta online, ce-i drept nu din blogging … ca din ….survey-ing 🙂

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Previous Post

Limbaju’ …

Next Post

Cum a fost pe transalpina

Related Posts