fbpx

Ce a insemnat TIFF, pentru mine

Anu’ asta, am avut super-mega-placerea-onoarea sa ma numar printre bloggerii oficiali al celui mai bestial festival de filme, pe care, evident ca doar Transilvania, putea sa il nasca.

Ce a insemnat asta pentru mine? Pai in primu’ rand filmele (pe care recunosc, ca am apucat sa vad mai putine decat anu’ trecut), teatru TIFF a fost o premiera, iar autobahn ceva fenomenal, dupa care au urmat tiff lounge’urile – niste super evenimente, conferinte, sau cum vreti sa le numiti, cu tot felu’ de invitati, speakeri … excelente din punctu’ meu de vedere, nici workshop’urile nu au fost de pierdut! Petrecerile au fost ceva de … fenomenal, as putea spune, fara sa gresec.

La festivitatea de decernare a premiilor, Tudor Giurgiu a citat pe un participant la un concurs organizat de ei:

TIFF e creat de cei 400 de voluntari, de domnisoarele de la casierii care’ti recomandau un film, de copiii si actorii pe care ii gasesti stand la o cafea si ziaristii care’i trageau de maneca pe unde’i gaseau, de regizorii langa care stateai ieri la restaurant, iar acum ii vedeai pe scena ridicand un premiu …

S’o, cam asta a fost TIFF 2011 pentru mine! A fost precum o injectie de adrenalina primita direct in inima!


Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Previous Post

O alta fata a TIFF’ului

Next Post

Am am, dar oare il vreau?

Related Posts

Is batran!

Numa ca io, unu, am ajuns la concluzia ca nu imi place in club … adica, plm, nu ma mai incanta sa vad vinituri de pe langa oras (am vazut destui de multi de p’an Sinicoara) ca vin la agatat de fetite care nu au bani sa faca pisu’n oras, da in schimb is pline de zorzoane … in plus, ma deranjeaza extrem de mult, vizualizarea unui “tatic”, plin de energie, si cu pastila albastra sub limba, gata gata s’o inghita, in timp ce ii cu fius’o la agatat, sus numitele, dansand ca un urs in calduri in cautarea unei vulpite pentru sarpele flamand.
citește mai mult