fbpx

Ce a insemnat TIFF, pentru mine

Anu’ asta, am avut super-mega-placerea-onoarea sa ma numar printre bloggerii oficiali al celui mai bestial festival de filme, pe care, evident ca doar Transilvania, putea sa il nasca.

Ce a insemnat asta pentru mine? Pai in primu’ rand filmele (pe care recunosc, ca am apucat sa vad mai putine decat anu’ trecut), teatru TIFF a fost o premiera, iar autobahn ceva fenomenal, dupa care au urmat tiff lounge’urile – niste super evenimente, conferinte, sau cum vreti sa le numiti, cu tot felu’ de invitati, speakeri … excelente din punctu’ meu de vedere, nici workshop’urile nu au fost de pierdut! Petrecerile au fost ceva de … fenomenal, as putea spune, fara sa gresec.

La festivitatea de decernare a premiilor, Tudor Giurgiu a citat pe un participant la un concurs organizat de ei:

TIFF e creat de cei 400 de voluntari, de domnisoarele de la casierii care’ti recomandau un film, de copiii si actorii pe care ii gasesti stand la o cafea si ziaristii care’i trageau de maneca pe unde’i gaseau, de regizorii langa care stateai ieri la restaurant, iar acum ii vedeai pe scena ridicand un premiu …

S’o, cam asta a fost TIFF 2011 pentru mine! A fost precum o injectie de adrenalina primita direct in inima!


Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Previous Post

O alta fata a TIFF’ului

Next Post

Am am, dar oare il vreau?

Related Posts

10 kg!

10 kg, atât cântărește ghiozdanul nepotului. Ghiozdanul pe care îl cară zilnic în spate și merge la școală. E…
citește mai mult

Intotdeauna am ceva de comentat!

E o axioma asta si nu are sens/nevoie sa o discutam! Indiferent ca vorbim de un simplu salut, sau ca intram in discutii, pe care mai marii predecesori ai nostri, nu au reusit sa le desluseasca pe straziile Atenei, eu oricum am ceva de comentat!
citește mai mult