fbpx

Spot TIFF 2011

Ca sunteti din Cluj, ca nu sunteti din Cluj, e clar ca sunteti la curent cu faptu’ ca mintenas incepe TIFF .. asa nu intra’n discutie … la cat tam-tam s’o facut pe tema asta (nu ma intelegeti gresit, nu ma plang, sunt chiar pro) … tam-tam de bun simt … nu s’o exagerat, da nici nu o fost, daca imi permiteti sa folosesco expresie mai plastica, o laba trista’n batista … adica o fost cum terbe (vorba aia).

Ce nu stiti voi, e un detaliu micut, destul de neimportant, si anume ca eu, spranumitu’ punctro, am primit onoarea de a fi un blogger oficial TIFF 2011 (printre altii … asta era adevarat, pana la publicarea acestui articol 😛 ) … ce presupune asta? .. pai simplu, o sa va incant zilnic cu povestiri de p’acolo, si bineteles ca o sa fac pe dracu’n patru  ca sa organizez si ceva concursuri care o sa aibe ca premii, cel putin inivitatii la filme din cadru’ TIFF’ului.

Amu’, mai jos, va prezint spotu’ de acest an a tiff’ului:

Sincer sa fiu, mi se pare unu’ din cele mai slabe din cei 10 ani de activitate … Voua cum vi se pare?


13 comments
  1. nici mie nu prea imi place…pot mai mult, tinand cont ca e editia a 10a…oricum, eu cred ca imaginea pentru acest an nu e pre bine aleasa, faza cu duelul u-cfr…parerea mea

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Previous Post

De unde te informezi?

Next Post

Una scurta de banci

Related Posts