fbpx

Autobahn

Intensitatea trairii pe care o ai in acdru’ acestui spectacol este maxima … intotdeauna, imi caut in salile de spectacol locuri cat mai aproape de actori (pentru a le putea simtii transpiratia din timpu’ actului actoricest), sau loc la loja, pentru a ma putea bucura de intimitate, si implicit de implinire … Ei bine, in autobahn, am toate acestea cu un mare plus

Alaltaieri, am avut super placerea, de la orele 21:30, impreuna cu Cristian Gog sa iau parte la spectacolul – eveniment, sugestiv intitulat autobahn.

Bai, oameni buni, nu vreau sa ma laud, dar pot sa spun ca sunt un om caruia teatrul ii face o mare placere, si merg la teatru, ori de cate ori timpul imi permite, si cand spun timp, ma refer atat la timpu’ relativ a lu’ Kant, cat si la bani … ca pana la urma, trebuie sa recunoastem ca un bilet la teatru, nu se cmpara cu un bilet la film … dar, iara, nici experienta traita nu se compara.

Asadar, dupa cum va spuneam, sunt un om, caruia teatrul ii aduce o imensa bucurie’n suflet, motiv pentru care, am si insistat sa merg la acest spectacol inedit .. spun inedit, deoarece aceasta experienta, a fost prima de acest gen … dar cu siguranta nu va fi ultima!

Intensitatea trairii pe care o ai in cadru’ acestui spectacol este maxima … intotdeauna, imi caut in salile de spectacol locuri cat mai aproape de actori (pentru a le putea simtii transpiratia din timpu’ actului actoricesc), sau loc la loja, pentru a ma putea bucura de intimitate, si implicit de implinire … Ei bine, in autobahn, am toate acestea cu un mare plus

Va rog sa intelegeti motivele pentru care nu am filmat intreaga scena, va rog sa scuzati claritatea (e un aparat de fotografiat, totusi), si va rog sa intelegeti de ce nu am deschis blitzul.

DSC_5603DSC_5620DSC_5624DSC_5631

Mai multe poze gasiti pe facebook. (cei care sunteti in Cluj, grabiti-va, doar pana in 10 iunie mai e autobahnu’ … )


Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Previous Post

Run Ciulea, run!

Next Post

Maya – concert aniversar

Related Posts

City break–Targu Mures

Weekendu’ trecut, am dat curs invitatiei lansate de triou’ fantastic de pe malu’ Muresului, in persoanele Bogdan Anghelina, Mihai Negrea si Albu Ionel si am urcat impreuna cu buburuza, Cristian Gog si Adriana (sotia lui) in ciuleamobil, si nu ne’am oprit pana in Targu Mures.
citește mai mult

O pizza ciulea.ro va rog!

Cu putin ajutor si din partea voastra, e foarte posibil, ca atunci cand mergi la Daniel Berar, si te uiti pe meniu sa vezi la categoria specialitatea bucatarului, cu influente onlineristice, sa gasesti pizza ciulea.ro Ce inseamna asta? {...} - aluat, subtire, cu marginile umplute cu branza mucegaita
citește mai mult

Defensive drive

Spre surprinderea mea, partea teoretica nu a fost una plictisitoare, din contra, cei trei magnifici: Bogdan Marisca, Daniel Ungur si Vlad Cosma au reusit, sa faca dintr’un curs teoretic, o adevarata dezbatere, in care ni se argumentau fiecare raspuns! Ceea, ce, din punctu’ meu de vedere e un mare plus (provin dintr’o familie de profesori: mama, tata, matusa; si stiu ce inseamna un pedagog bun!) Dupa partea teoretica, unde ni s’au explicat extrem de multe chestii utile, gen atacarea unei curbe, ce se intampla, fizic vorbind, cand franam, sau ce se intampla in derapaj, a urmat, mult asteptatat parte practica.
citește mai mult