fbpx

Workshop in cadru’ TIFF 2011 sustinut de THOMAS MAI

Thomas Mai este cunoscut pentru experienţa sa în acest domeniu, ţinând prelegeri şi oferind consultaţii pe teme de finanţare, marketing, distribuţie de film şi New Media în întreaga lume. A ţinut prezentări la 19 workshop-uri din jurul lumii. Thomas a fost sales agent timp de 14 ani, perioadă în care a vândut filmele realizate de regizori precum Lars von Trier, Lukas Moodyson, Thomas Vinterberg şi mulţi alţii. A produs 4 lung metraje: The Eighteenth, Possessed, Don’s Plum, şiOne Point O, fiind recompensat cu numeroase distincţii. Thomas a fost managing partner şi producător la Klondike Film între 1996-1998 şi CEO al Trust Film Sales între 1998-2000. Între 2000-2004 a fost managing partner şi producător la ZentAmerica şi CEO Katapult Film Sales din Los Angeles între 2004-2006. Între 2006-2009, a condus departamentul New Business la TrustNordisk.

Dupa cum bine stiti, in 3 iunie incepe TIFF 2011 (am sa va povestesc mai multe ziele ce urmeaza, referitor la acest subiect)… anu acesta avem eveniment aniversar … 10 ani … e ceva!

Eu, sunt un mare fan a TIFF’ului, anu trecut am mers la cat de multe filme am putut .. cat mi’o permis timpu’, vorba scenetei, anu asta, intentionez sa fac la fel, oricum, dupa cum va spuneam si’n titlu’, anu acesta, in cardru TIFF, Thomas Mai, va prezida un workshop pe temele Crowdfunding-ului, Social Media si Distributiei 2.0.

Thomas Mai este cunoscut pentru experienţa sa în acest domeniu, ţinând prelegeri şi oferind consultaţii pe teme de finanţare, marketing, distribuţie de film şi New Media în întreaga lume. A ţinut prezentări la 19 workshop-uri din jurul lumii. Thomas a fost sales agent timp de 14 ani, perioadă în care a vândut filmele realizate de regizori precum Lars von Trier, Lukas Moodyson, Thomas Vinterberg şi mulţi alţii. A produs 4 lung metraje: The Eighteenth, Possessed, Don’s Plum, şiOne Point O, fiind recompensat cu numeroase distincţii. Thomas a fost managing partner şi producător la Klondike Film între 1996-1998 şi CEO al Trust Film Sales între 1998-2000. Între 2000-2004 a fost managing partner şi producător la ZentAmerica şi CEO Katapult Film Sales din Los Angeles între 2004-2006. Între 2006-2009, a condus departamentul New Business la TrustNordisk. []

S’o merita sa mergeti? Pai daca sunteti cat de cat interesati de new media, zic ca sunt cei mai bine investiti 30 de lei (asta in cazu’ in care nu esti student .. nu de alta, da atunci te costa numa 15 lei), oricum, avand in vedere ca locurile sunt limitate, pentru a va putea inscrie, initial trebuie sa va trimiteti CV’u la workshops@tiff.ro.


2 comments

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Previous Post

Intalnire … dulce

Next Post

18-55

Related Posts

Tentatiile copilariei

Ma, zilele astea, se vorbeste din ce in ce mai mult, de tentatiile care ii fac pe plozii din liceu sa nu mai invete … ca in ziua de astazi, sunt asa de multe tentatii, fata de vremuri, nu demult apuse, incat e imposibil sa li te impotrivesti. Haideti sa va spun eu, cateceva, despre tentatiile, care imi inseninau zilele copilariei … adolesecentiei.
citește mai mult