fbpx

Câștigă un abonament de 4 zile la NEVERSEA 2018!

UPDATE: câștigătorul este Fata din Port


Cea mai tare experiență muzicală de la malul mării, gurilele rele spun că din România, eu spun, pentru că am fost și anul trecut, că nu doar din România, va avea loc în perioada 5 – 8 iulie 2018, pe plaja Modern. E clar că dacă vrei să ai parte de cel mai frumos răsărit de soare pe ritmurile celor mai cunoscuți DJs nu ai voie să lipsești de la NEVERSEA.

Plaja Neversea

Bun, nu o mai lungesc și vă spun că tot ce aveți de făcut pentru a intra în concurs este să

 • lăsați un comentariu la acest articol prin care să-mi spuneți din ce localitate / județ plecați către festival și care este artistul favorit, cel pe care nu vreți să-l pierdeți

până în data de 7 iunie 2018, ora 23:59. Câștigătorul abonamentului îl voi anunța în data de 8 iunie, acesta va trimite la finalul festivalului (cel târziu în data de 10 iulie 2018) un articol în care va povesti experiența trăită în cadrul festivalului.

Neversea înseamnă mai mult decât un festival de muzică, este o experiență trăită la malul mării, acompaniată de ritmurile răsăritului de soare. Înseamnă prieteni, plajă, energie pozitivă care nu ne consumă, ci ne încarcă. Înseamnă vacanță, zâmbete interioare care ne modifică aspectul și comportamentul.

Anul trecut concluzionam: ”E clar că festivalul Neversea va rupe normele, e clar că din ce în ce mai multă lume se va orienta astfel încât să combine concediul /  vacanța de vară cu participarea la acest festival. Oameni buni, țineți-o tot așa!”

Tot atunci am scris aici un articol pe tema tot ce trebuie să știi dacă mergi la festivalul NEVERSEA, articol din care vă puteți inspira… în cazul în care aveți unele întrebări / nelămuriri.

Hai Cu Mine La NEVERSEA

Festivalul NEVERSEA este cea de-a doua poveste magică a creatorilor UNTOLD, desprinsă din tărâmul nopții și al magiei. NEVERSEA are loc, în perioada 5 – 8 iulie 2018, pe plaja NEVERSEA din Constanța.

Haideți să scriem împreună povestea NEVERSEA!


comments

Dan Ciulea

Antreprenor, blogger, gurmand, pasionat de fotografie si calatorii. Ma gasiti pe: Twitter, Instagram, Facebook

You may also like...

11 Responses

 1. fatadinport spune:

  Anul trecut am mers la Neversea pentru ca a castigat prietenul meu biletele si DACA mergem anul asta, poate va fi datorita mie. Ca sa incep cu inceputul, vom pleca din Bucuresti (colentina, nebunieeee) si dintre toti artistii, cred ca cel mai tare si cel mai tare vreau sa-l vad/aud/simt pe Armin. Pentru ca e un ZEU si pentru ca nu am fost niciodata la Untold si am auzit zeci de povesti de la prieteni si oameni de pe facebook despre i-a lucrat magnetul muzicii lui Armin in suflet, de nu puteau pleca de pe scena nici la 8 dimineata. Deci, da, caut #feeling!

 2. Ana spune:

  Salutare! Venim din Calarasi pentru Hardwell, Steve Aoki, Yellow Claw, Alan Walker, Axwell ^ Ingrosso.

 3. marisenta spune:

  Hey 🙂 ! Plec din Bucuresti spre Neversea si vreau neaparat sa ajung la Steve Aoki, Hardwell & Axwell ^ Ingrosso!

 4. Simina spune:

  Hei! Eu plec din Timisoara catre Neversea si imi doresc foarte mult sa ajung la Armin Van Buuren! Multumesc!

 5. Raluca spune:

  Buna, EU plec din Bucuresit spre Constanta pentru the Script!

 6. Andrei Z spune:

  Anul acesta voi pleca din Galati pentru #Neversea #the2nd. Voi veni cu trenul pentru ca inca sunt student :)) dar si pentru a evita aglomeratia din oras.
  Artistii de la Neversea pe care nu i-as rata pentru nimic in lume sunt cei de la “The ARK”, in special Pendulum si Noisia, dar si artistii din Romania (Macanache , C.TC, Parazitii, Subcarpati) pe care i-am vazut de nenumarate ori dar i-as revedea cu orice ocazie.

  P.S: Las aici ultima colaborare dintre Pendulum si Noisia : https://youtu.be/54dzkWL6hmI. Enjoy !

 7. Marcu Alexandra spune:

  Hello! Eu voi pleca din Galați sper Neversea împreună cu prietenul meu. Îmi doresc din tot sufletul sa îi vad pe The Script .

 8. Nuta Catalina spune:

  Buna! Voi pleca din Curtea de Arges catre Neversea pentru festival si mai ales a-l vedea pe Armin Van Buuren. 😀

 9. Ana spune:

  Hei. Cine este castigatorul ?

 10. Catalina spune:

  Buna! Cine a castigat? 🙂

 1. iulie 11, 2018

  […] Guest post Fata din Port, câștigătoarea cocursului […]

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.