fbpx
plaja NEVERSEA

Câștigă un abonament de 4 zile la NEVERSEA 2018!

UPDATE: câștigătorul este Fata din Port


Cea mai tare experiență muzicală de la malul mării, gurilele rele spun că din România, eu spun, pentru că am fost și anul trecut, că nu doar din România, va avea loc în perioada 5 – 8 iulie 2018, pe plaja Modern. E clar că dacă vrei să ai parte de cel mai frumos răsărit de soare pe ritmurile celor mai cunoscuți DJs nu ai voie să lipsești de la NEVERSEA.

Plaja Neversea

Bun, nu o mai lungesc și vă spun că tot ce aveți de făcut pentru a intra în concurs este să

  • lăsați un comentariu la acest articol prin care să-mi spuneți din ce localitate / județ plecați către festival și care este artistul favorit, cel pe care nu vreți să-l pierdeți

până în data de 7 iunie 2018, ora 23:59. Câștigătorul abonamentului îl voi anunța în data de 8 iunie, acesta va trimite la finalul festivalului (cel târziu în data de 10 iulie 2018) un articol în care va povesti experiența trăită în cadrul festivalului.

Neversea înseamnă mai mult decât un festival de muzică, este o experiență trăită la malul mării, acompaniată de ritmurile răsăritului de soare. Înseamnă prieteni, plajă, energie pozitivă care nu ne consumă, ci ne încarcă. Înseamnă vacanță, zâmbete interioare care ne modifică aspectul și comportamentul.

Anul trecut concluzionam: ”E clar că festivalul Neversea va rupe normele, e clar că din ce în ce mai multă lume se va orienta astfel încât să combine concediul /  vacanța de vară cu participarea la acest festival. Oameni buni, țineți-o tot așa!”

Tot atunci am scris aici un articol pe tema tot ce trebuie să știi dacă mergi la festivalul NEVERSEA, articol din care vă puteți inspira… în cazul în care aveți unele întrebări / nelămuriri.

Hai Cu Mine La NEVERSEA

Festivalul NEVERSEA este cea de-a doua poveste magică a creatorilor UNTOLD, desprinsă din tărâmul nopții și al magiei. NEVERSEA are loc, în perioada 5 – 8 iulie 2018, pe plaja NEVERSEA din Constanța.

Haideți să scriem împreună povestea NEVERSEA!


11 comments
  1. Anul trecut am mers la Neversea pentru ca a castigat prietenul meu biletele si DACA mergem anul asta, poate va fi datorita mie. Ca sa incep cu inceputul, vom pleca din Bucuresti (colentina, nebunieeee) si dintre toti artistii, cred ca cel mai tare si cel mai tare vreau sa-l vad/aud/simt pe Armin. Pentru ca e un ZEU si pentru ca nu am fost niciodata la Untold si am auzit zeci de povesti de la prieteni si oameni de pe facebook despre i-a lucrat magnetul muzicii lui Armin in suflet, de nu puteau pleca de pe scena nici la 8 dimineata. Deci, da, caut #feeling!

  2. Anul acesta voi pleca din Galati pentru #Neversea #the2nd. Voi veni cu trenul pentru ca inca sunt student :)) dar si pentru a evita aglomeratia din oras.
    Artistii de la Neversea pe care nu i-as rata pentru nimic in lume sunt cei de la “The ARK”, in special Pendulum si Noisia, dar si artistii din Romania (Macanache , C.TC, Parazitii, Subcarpati) pe care i-am vazut de nenumarate ori dar i-as revedea cu orice ocazie.

    P.S: Las aici ultima colaborare dintre Pendulum si Noisia : https://youtu.be/54dzkWL6hmI. Enjoy !

  3. Hello! Eu voi pleca din Galați sper Neversea împreună cu prietenul meu. Îmi doresc din tot sufletul sa îi vad pe The Script .

  4. Buna! Voi pleca din Curtea de Arges catre Neversea pentru festival si mai ales a-l vedea pe Armin Van Buuren. 😀

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Previous Post

Resurse utile #012: GDPR pentru bloggeri

Next Post
TIFF 2018

Clujul a dat startul sezonului festivalier

Related Posts

Verii

Cand am aflat ca voi merge la o proiectie surpriza , dupa ce mi-a trecut entuziasmul initial, m-am gandit ”sper sa nu fie cu/despre vampiri, zombie sau oameni care ar putea sa ma sperie”. Pentru ca nu prea vroiam ca in intunericul ce se va lasa intr-un final in camera mea sa jubileze creaturi care mai au o replica de spus din filmul vazut .
citește mai mult