fbpx

… la Tonik Show

Poate, dar numa poate, vreti sa vedeti cum s-a comportat Nicu Bendea, ieri, cand am fost invitat la Tonik Show, cu mine… de la minutul 38 intru eu, vorba lui psaico in toata splendoareavideo platform video management video solutions video player

Accept orice fel de critici… Multumesc!


1 comment
  1. Bendea e de 10 ori mai mișto când e „parfumat” – vezi frigăruia bloggerilor 🙂
    I se freca microfonul de cămașă:)
    Meri mă ce zâmbet ai:D să-i zici mersi la Doli încă o dată:)
    A fost drăguț interviul:)

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Previous Post

Unsuritul…

Next Post

Cat frig esti dispus sa rabzi?

Related Posts

Comedy Cluj 2011

… acum, ca ma uit in spate, pot sa zic, ca am intrat in acest festival cu putin mai multa experienta ... cu putin mai putin timp liber … cu putin mai multa incredere … cu putin mai multa caldura … cu putin mai multa voiosie … cu putin mai mult din orice vrei tu!
citește mai mult

Conduita preventiva

Eu, sunt unu’ din soferii, (da, am facut in Alba scoala si tot in Alba am dat si examenu’ .. si da, era un singur semafor, si da, trecea o caruta la trei ore … trecem peste glumele astea?) care isi pune centura de siguranta si daca isi muta masina pe 100 de metri, sunt ala care pe timp de noapte, cand ma intalnesc cu unu din sens opus, incetinesc … ca no’, sunt ala care pe timp de ploaie nu o calca precum bolovanu’. In ceea ce priveste partea practica cursantii vor invata corect urmatoarele aspecte: pozitia la volan, circulatia mainilor pe volan, franare cu si fara ABS, franare in conditii de aderenta neuniforma cu si fara ABS, evitarea obstacolelor, franare in viraj, simulator derapaj controlat, simulator hidraulic – subvirare, supravirare.
citește mai mult