fbpx

Pe urmatoarea strada, va rog, virati la dreapta!

Nu stiu cum sunteti voi, dar eu inainte sa plec intr-o calatorie imi verific actele, cardurile, telefonul mobil si navigatia. De cativa ani am renuntat la GPSul clasic, din comoditate. Pur si simplu imi este mai usor si la indemana sa-mi pornesc aplicatia de navigatie de pe mobil. Presupun ca nu sunt singurul, sau?

Am cautat destul de mult dupa o aplicatie care sa fie la fel de usor de utilizat precum iGo, dar care sa fie ieftina si sa nu-mi manance resursele telefonului mai repede decat poate sa se incarce de la alimentarea auto.

skobbler

 

Aplicatia dezvoltata de Skobbler este cea pe care am decis sa o utilizez. Este extrem, extrem de frumos desenata. Ioana, ghidul GPS este foarte politicoasa (orice indicatie iti da, se termina cu “va rog”), iar pretul aplicatiei este derizoriu (0,89 € la care se mai adauga costul hartilor, dar care este tot mic, ex: Europa e la 5,99 €).

Aplicatia este destul de micuta, ocupa 30 MB si include navigare turn by turn cu ghidare vocala. Navigarea este atat rutiera, cat si pietonala (ne-a picat extrem de bine partea pietonala, mai ales cand am cautat cel mai vechi butuc de vie, in Maribor) si include si avertizari pentru depasirea vitezei (avertizari pe care daca nu le asculti, te trezesti cu o amenda), diferite semne de circulatie si vizualizare 3D a hartilor.

Ioana a fost companionul de drum pe intreg traseul CJX si in afara de Genoa, unde eram cazati pe o strada inchisa si la fel ca si google maps ne dadea eroare, nu am avut nicio problema cu aplicatia.

CJX.ro este un proiect al bloggerilor clujeni împreună cu Asociaţia “Cluj-Napoca – Capitală Culturală Europeană”, realizat cu sprijinul TNT RomaniaTraveo.roSam Mills DistributionSkobblerSykesOrange RomaniaVitrina Advertising si Class Fiscal Consulting


Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Previous Post

CJX: Servus, Cluj!

Next Post

Picnic cu bunicutii

Related Posts