fbpx

Cand esti apreciat de propriul copil…

Ma, faptu’ ca ne simtim bine cand ne sunt apreciate actiunile cred ca e de la sine inteles si nu cred ca exista om pe lumea asta, sau aialalta, care sa nu nutreasca sentimente pozitive cand ii este gadilat ego-ul cu cuvinte de lauda… nu cred!

Amu’ io nu am copil ca sa stiu exact cum e cand esti apreciat de propriul copil, cum te simti cand esti laudat de fiul tau, in schimb pot sa-mi imaginez acest lucru, prin extrapolare la nepot.

In fine, revenim.

Am un amic, care o realizat extrem, da extrem de multe la viata lui. Incepand de la faptul ca e profesor universitar, ambasadorul Romaniei in Portugalia, impresar la nume mari din sportul romanesc si terminand cu implicarile pe care le-a avut (are in continuare) in viata comunitatii din Cluj, Mirciulica (ca asa imi place mie sa-l alint) a reusit ceea ce multi doar au visat sa faca.

Ei bine, intr-o zi merg la birou la buburuza s-o iau si ma intalnesc cu Mirciulica. Pana isi strange buburuza geanta, intru in vorba cu Mirciulica. Intre timp, apare fiul lui si ii zice:

– Vai tata, ce familie grozava suntem noi!

– Cum asa? intreaba Mirciulica cu un zambet laaaarg larg

Pai mama-i directoare si tu il cunosti pe Gog!


comments

Dan Ciulea

Antreprenor, blogger, gurmand, pasionat de fotografie si calatorii. Ma gasiti pe: Twitter, Instagram, Facebook

You may also like...

3 Responses

  1. kinezu says:

    :)) just great

  2. injineru says:

    Am crezut ca scrii despre mine:)))

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.