fbpx

Cand esti apreciat de propriul copil…

Ma, faptu’ ca ne simtim bine cand ne sunt apreciate actiunile cred ca e de la sine inteles si nu cred ca exista om pe lumea asta, sau aialalta, care sa nu nutreasca sentimente pozitive cand ii este gadilat ego-ul cu cuvinte de lauda… nu cred!

Amu’ io nu am copil ca sa stiu exact cum e cand esti apreciat de propriul copil, cum te simti cand esti laudat de fiul tau, in schimb pot sa-mi imaginez acest lucru, prin extrapolare la nepot.

In fine, revenim.

Am un amic, care o realizat extrem, da extrem de multe la viata lui. Incepand de la faptul ca e profesor universitar, ambasadorul Romaniei in Portugalia, impresar la nume mari din sportul romanesc si terminand cu implicarile pe care le-a avut (are in continuare) in viata comunitatii din Cluj, Mirciulica (ca asa imi place mie sa-l alint) a reusit ceea ce multi doar au visat sa faca.

Ei bine, intr-o zi merg la birou la buburuza s-o iau si ma intalnesc cu Mirciulica. Pana isi strange buburuza geanta, intru in vorba cu Mirciulica. Intre timp, apare fiul lui si ii zice:

– Vai tata, ce familie grozava suntem noi!

– Cum asa? intreaba Mirciulica cu un zambet laaaarg larg

Pai mama-i directoare si tu il cunosti pe Gog!


3 comments

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Previous Post

Am pastrat-o!

Next Post

Clipografie… de Diana Otet

Related Posts

Spune’mi ce lucrezi

Zilele astea am fost extrem de activ pe google, nu pe google +, ci pur si simplu pa google, cautand oferta pentru petrecera unui concediu de vis, de numai 7 nopti, intr’o locatie mirifica, evident ca pe malu’ marii, in acest caz Adriatice, sa nu fie la mai mult de 1.000-1.200 km distanta de Cluj, cazarea sa fie undeva in apropierea plajei, un maxim 5-600 metri, si evident sa nu ma coste pe mine si pe buburuza mai mult de $. Ca sa incep povestea cum trebe, vreau sa va spun ca am ajuns sa caut pe gugal, din cauza ca la toate agentiile de turism la care am fost, nu au putut sa’mi indeplineasca cerintele … adica, daca eu vin cu o lista bine facuta de acasa, de ce imi faci propunere cu 50% mai scump decat bugetu’ alocat?
citește mai mult