fbpx

Clujenii sunt sufletisti!

Au demonstrat-o inca odata

Au demonstrat-o inca odata.

Avand in vedere ce se intampla in jurul nostru, avand in vedere situatia politica si economica din tara, avand in vedere stresul si tumulu de zic cu zi, avand invedere toata nebunia de care au si avem parte, clujenii au demonstrat inca odata ca au suflet, ca nu se gandesc doar la ei, ca vor sa traiasca intr-o societate mai buna, intr-o societate unde daca cineva de langa tine are nevoie de o mana de ajutor, i-o intindem cu voie buna.

Incepand cu voluntarii care ne-au ajutat duminica, la Polus Center, continuand cu blogosfera si onlinerii clujeni, care pe langa ca au fost duminica la  actiunea de strangere a alimentelor pentru bunicuti, au si ajutat la mediatizarea acestui eveniment.

Anul acesta au fost alaturi de noi si cateva din firmele din Cluj. CarrefourCasa TIFFCedratineElectrogrupFarmecMarket PhotoPerpetuum,  Polus Center, Safeway International (Home Graden), Sam MilsROUTIER EUROPEAN TRANSPORTCafeneaua SpatiuStiri de sportClass Fiscal ConsultingSelectITLumea Lumanarilor, Eurovita, ne-au contactat sa ne spuna ca si ei vor sa faca un bunicut fericit in preajma sarbatorilor.

Oana si in acest an, ca si in editiile precedente, a fost mai mult decat un voluntar, si-a dedicat timpul de dinaintea sortarii si echilibrarii cadourilor sa faca, manual, 200 de felicitari si sa le scrie un gand bun, minunatilor nostri bunici!

Familia Pop ne-a sarit in ajutor anul acesta intr-un mare, mare fel. Daca Sorin, nu ne-ar fi ajutat cu depozitul si transportul unor alimente nu stiu ce ne faceam. Si nu doar ca ne-a ajutat cu locatia si transportul, dar a fost “disponibil” pentru noi la orice ora din zi sau noapte. Silvia, prezenta si ea inca de la editia cu numarul unu a Nepotiilor a confectionat, tot manual, si a scris 200 de felicitari.

Am mai avut cateva strangeri de fonduri din cadrul unor companii, pe care nu le stiu, dar stiu ca Lucian Jurj, Mihai Labo, Diana Apan sunt cativa dintre cei care au venit duminica si au zis: uite, am facut o cheta la noi la birou, s-au strans banii astia si am vrea sa contribuim si noi la actiunea voastra, ce sa cumparam? Si sunt sigur ca au mai fost si cazul altora.

Datorita lor, a celor prezenti duminica si a celor pe care nu i-am mentionat, din cauza ca sunt un uitic, si pentru asta imi cer scuze, am reusit sa strangem cele 673 de cadouri pe care le-am impartit in centrele de zi.

Si nu in ultimul rand, bunicutii, care in fiecare an ne-au intampinat intr-un mod extraordinar


1 comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Previous Post

Impartim cadourile

Next Post

Escapada la munte

Related Posts

Spune’mi ce lucrezi

Zilele astea am fost extrem de activ pe google, nu pe google +, ci pur si simplu pa google, cautand oferta pentru petrecera unui concediu de vis, de numai 7 nopti, intr’o locatie mirifica, evident ca pe malu’ marii, in acest caz Adriatice, sa nu fie la mai mult de 1.000-1.200 km distanta de Cluj, cazarea sa fie undeva in apropierea plajei, un maxim 5-600 metri, si evident sa nu ma coste pe mine si pe buburuza mai mult de $. Ca sa incep povestea cum trebe, vreau sa va spun ca am ajuns sa caut pe gugal, din cauza ca la toate agentiile de turism la care am fost, nu au putut sa’mi indeplineasca cerintele … adica, daca eu vin cu o lista bine facuta de acasa, de ce imi faci propunere cu 50% mai scump decat bugetu’ alocat?
citește mai mult