fbpx

Am pastrat-o!

Weekendu’ asta, la Medias a avut loc cea de-a treia editie a cupei bloggerilor, organizata de catre sportmeet.

Avand in vedere ca primele doua editii au fost castigate de catre noi, Online Cluj, presiunea sa pastram cupa era si mai mare. In ambele editii, lupta s-a dat intre noi si echipa bloggerilor din Bucuresti. Evident ca nici anul acesta nu a fost o exceptie.

Cu toate ca am zis ca in aceasta editie nu o sa particip, datorita faptului ca buburuza a avut revederea de 10 ani si cheful s-a tinut la o pensiune aflata la 100 km de Cluj, cand am auzit ca Tudor, unul dintre coechipieri, s-a accidentat si nu mai poate juca, am luat hotararea sa merg la Medias sa ii ajut.

Nu mi-a fost usor sa ma trezesc la 7 dimineata, avand in vedere ca ajunsesem in Cluj la 4 dimineata de la chef, dar dupa doua cafele, viata a inceput sa prinda culoare!

Una peste alta, duminica, am castigat toate cele 3 meciuri pe care le-am avut si am reusit sa pastram cupa la Cluj!

 

Si in editia aceasta am purtat, cu mandrie, echipamentul pus la dispozitie de catre Ancada Cluj, doar ca avend asa de multe meciuri, intr-un timp asa de scurt, am avut inca un echipament, de schimb, pus la dispozitie de catre Mediatic si subsemnatul.

Cupa Bloggerilor la fotbal 2012 este un eveniment organizat de SportMeet.ro si SportLocal.ro, sponsorizat de Pepsi si Staropramen si sustinut de Canyon Romania si Zorile Store.


comments

Dan Ciulea

Antreprenor, blogger, gurmand, pasionat de fotografie si calatorii. Ma gasiti pe: Twitter, Instagram, Facebook

You may also like...

4 Responses

  1. Adriana says:

    Gazonu-i verde, plasa e intinsa,
    Online cluj este echipa neinvinsa!

  1. May 28, 2012

    […] Marius Matache, Valentin Bosioc, Oltea Zambori, Tudor Popa, Alex Tunaru, Alin Pandaru, Daniel Rus, Dan Ciulea, Bogdan Antohe, Calin Pascu si Caba […]

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.