fbpx

Clipografie… de Diana Otet

Sectiunea Galeria de Arta, foarte draga mie, am cam lasat-o de izbeliste… nu din rautate, ci pur si simplu pentru ca nu am mai avut timp, fizic, sa ma ocup si de ea.

Dar, datorita lui Alex, aceasta s-a mai imbogatit cu inca un articol… mai jos are cuvantul sus numitul!

“Clipografie se prezintă ca un proiect expozițional sub forma unor secvențe grafice cuprinzând evenimente din trecutul apropiat, locuri, persoane care la momentul respectiv au creat o impresie devenind mostre ale dispozițiilor afective personale” . De unde am citatul asta? Va spun imediat.

Puteti participa la o expozitie de Clipografie, joi 31 mai 2012 incepand cu ora 19.00 la Galerie Casa Matei. Expozitia este a lui Diana Otet si face parte din evenimentul Expo Maraton.

Diana Otet este o tanara artista care a terminat studiile de licenta si master la Universitatea de Arta si Design din Cluj-Napoca completate de burse in strainainte si inca din timpul facultati ne-a surprins cu numeroase lucrari, publicatii, workshopuri si expozitii. Pe langa expozitiile avute in Cluj-Napoca ea a participat si la unele in Croatia si Belgia, lucru de care noi clujenii, ar trebui sa fim mandri.

Diana este unul dintre cei 18 participanti de la Expo Maraton, ea fiind selectata dintr-un total de 38 de participanti. Cei 18 se afla in competitie pentru o vizită de documentare la „Documenta” Kassel, în Germania (expoziție de arta contemporana supranumita ‘The Hundred Day Museum’ ce are loc o data la cinci ani la Kassel, in Germania, oras care timp de trei luni devine centrul lumii artistice mondiale). Castigatorul fiind ales pe baza votului publicului.

Despre Expo Maraton puteti citi mai multe pe pagina special dedicata, revenind la citatul de la inceput v-am spus ca acesta a fost preluat de pe pagina evenimentului facut de Diana.

Nu ramane decat sa vedeti cateva din materialele ei aici si daca v-am facut curiosi, sa participati la expozitie.


1 comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Previous Post

Cand esti apreciat de propriul copil…

Next Post

Hai la inca un pahar de multumesc cu Cristian Gog!

Related Posts