fbpx

Cluj Napoca – Decor de poveste

Esti in Cluj in perioada 29 august – 4 septembrie 2012? Atunci nu rata ocazia, oferita de Verla Decor (magazin de tapet) in colaborare cu primaria Cluj Napoca, de a vedea Clujul transformat intr-un decor de poveste!

In cadrul evenimentului Decor de Poveste in Piata Unirii, Piata Unirii din Cluj se va transforma in Decor de Poveste, iar clujenii pot participa la sedinte foto gratuite si vor primi premii promotionale din partea organizatorilor.

Copiii pot invata cum să confectioneze origami din tapet, iar fetele au sanse mari sa apara in Calendar Clujence Frumoase 2013!


Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Previous Post

Cu ce ma mai ocup…

Next Post

Lasa ca-i bun si asa… ca-i gratis!

Related Posts

Intalnire la nivel … bavarez

Cei care ma cunosc stiu cat sunt eu de inebunit dupa berea nefiltrata, in special aia de grau. Cei care nu ma cunosc, probabil ca si’au dat seama de acest lucru in urma articolelor publicate cu tagu’ bere nefiltrata, cei care nici nu ma citesc … sa o faca! Amu’, ca orice om ahtiat dupa cele mai sus expuse, va puteti da seama, ca in momentu’ in care Alexandra Craciun m’o intrebat daca sunt dispus sa merg la o degustare de bere … bavareza, pulsu’ o inceput sa bata, precum pistoanele dintr’o masina accelerata la maxim!
citește mai mult

Joi aceasta avem: The Way Back

Din seria: Daca e Joi, e cinemateca TIFF in aceasta saptamana, la cinema Victoria, va rula filmul The Way Back (2010) in regia lui Peter Weird, avand ca actori in rolurile principale pe Jim Sturgess, Ed Harris si Colin Farrell.
citește mai mult