fbpx
Workshop INSTAGRAM - #CBFStories - Cluj2018

#CBFStories, sau cum a fost la workshopul de InstaStories

Instagram, din punctul meu de vedere, este cea mai folosită rețea de socializare în momentul de față și cred că este și cea mai utilă (atât pentru companii, cât și pentru noi, vorba lui Marean, persoanelor fizice).

În mod special eu folosesc InstaStory pentru a comunica ce fac în secunda asta, în acest moment, ACUM. Iar postările de pe Instagram (din news feed) sunt despre experiențele trăite, fără să fie constrânse de momentul în care au fost trăite. E drept că semnalez dacă o fotografie publicată nu e de acum prin htag-ul #latergram.

Vă dați seama că m-am bucurat când am văzut că oamenii de la Craft Beer Festival au fost pe aceiași lungime de undă cu mine și au acceptat propunerea de a organiza, sub umbrela festivalului, un workshop prin care să învățăm cum să comunicăm mai eficient prin intermediul Instagramului, prin Instagram Stories ca să fiu mai exact, #CBFStories.

Valentin Vesa, cel care a susținut acest workshop a fost cea mai potrivită persoană, nu o spun eu, o spun participanții, care la finalul workshop-ului au spus că vor să-i anunțăm când vom mai organiza astfel de evenimente. Apropo, am fost copleșiți de cererea pentru workshop și ne pare rău pentru cei care nu au mai avut loc să participe, din păcate am avut un număr limitat de locuri, dar promitem că o să-i anunțăm cu prioritate pe toți cei care s-au înscris și nu au participat.

#CBFStories

Ne-am întâlnit la ora 10:30, la Blend. Brews & Bites unde timp de o oră Vali ne-a predat partea teoretică într-un mod, zic eu, captivant și datorită abilităților didactice de care dispune a reușit chiar să ne facă să răspundem ca-n liceu cu mâna pe sus 🙂

Workshop INSTAGRAM - #CBFStories - Cluj2018

Cu toate că nimănui nu-i place partea teoretică, personal am simțit că a trecut foarte repede… asta probabil și din cauză că ori de câte ori răspundeam corect primeam o recompensă din partea lui Vali. Nu vă spun ce, vă las să descoperiți voi la următorul workshop pe care-l vom organiza.

Și, pentru că de vorbit e ușor, următorul pas a fost să mergem în ”teren” și să punem în practică ce am învățat.

Participanți #CBFStories

Vali Vesa Dan Ciulea
Lorand R. Minyo David Crișan
Ioana Alexandra Vlad
Vlad Cupșa Laszlo Naghy (Stilmasculin)
Raluca Ralu Andrada Mureșan
Dan Mureșan Andrada Raita
Igor Paiul Latis Isabela | Bloggerissa
Ruben Filimon M Blaga
Laura Văduva DeWeekend
Anandu Gherghel Andi Daiszler
Andrei Drăghici Andrei Albu
Bianca Ciobanu .

(poate vă doriți să vedeți ce au publicat pe Instagram)

Workshop INSTAGRAM - #CBFStories - Cluj2018

Sincer să fiu ne-a fost puțin teamă că ajungem în festival și nu vom avea ce să fotografiem, deoarece festivalul își deschidea oficial porțile la ora 12:00 și noi am ajuns la ora 11:59, dar această teamă ne-a fost spulberată în momentul în care am ajuns. Vendorii erau prezenți, erau și participanți la festival, deci nu a mai rămas decât să ne punem pe treabă

Cifre nu vă dau, pentru că sincer să fiu nu am scos încă (Vali, poate scoți tu :D), în schimb vă spun că am avut câteva persoane care au postat pentru prima dată un Story pe Instagram și au avut în mai puțin de 10 minute de la postare peste 100 de vizualizări.

Vreau să-i mulțumesc lui Andrei pentru poze, a reușit ceea ce puțin bărbați reușesc să facă, și anume două lucruri de-o dată (a fost și elev la workshop și prestator de servicii :D). Mulțumesc, Andrei!

David Crișan și el a fost 2 în 1, așteptăm cu nerăbdare video-ul. Aici găsiți video-ul în format IGTV

Până atunci vă invit să vedeți galeria foto de pe pagina de Facebook și, de ce nu, să ne urmăriți și pe Instagram.


Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Previous Post
Electric Castle 2018 - #EC6

Electric Castle 2018: reguli

Next Post

Tot ce trebuie să știi despre #EC6, organizatoric vorbind.

Related Posts

3,2,1 … start TIFF!

In acest an aniversar, vom avea parte de surprize de proportii … Compagnie des Quidams va aduce la Ursus Open Air un spectacol plin de magie si lumina: Visul lui Herbert. Filmul ca va da startul festivalului, este Nevasta la putere/ Potiche, o comedie de senzatie scrisa si regizata de Francois Ozon. Absolut ca nu puteau sa lipseasca de la gala, oaspeti de seama … printre care se numara: regizorii Matias Bize (La vida de los pesces), Michael Madsen (Into Eternity), Fernando Léon de Aranoa (Amador), Miruna Coca-Cozma (Scoala Noastra); alaturi de Tudor Giurgiu – Presedintele Festivalului, gazda galei de deschidere TIFF, Mihai Chirilov – Directorul Artistic TIFF si Sorin Apostu – primarul Cluj-Napoca. Tot odata, o prezenta aparte la Gala de Deschidere este si cea a echipei masculine de baschet U Mobitelco BT Cluj.
citește mai mult