fbpx

Am fost Nepoti de Craciun

Dupa cum va spuneam va avea loc operatiunea Nepoti de Craciun, ei bine nu am vorbit in neant, si Cristian Gog impreuna cu Adi Hadean si-au aratat ieri toata maiestria lor:

Cristian GogAdi Hadean

In timpu’ prestatiei lor, noi restul (buburuza impreuna cu sotia lui Cristian Gog, copiii de la TvDeCe, Daniel Rus, Zaineasca, Raluca, Anda Calinici, Ioana Micu si cativa voluntari de la Stud Card) am imanat pungi goale tuturor celor care ne ieseau in cale, odata cu indemnu’ de a pune ceva ce ar vrea ei sa aibe bunicii de la centru de varstnici pe masa de Craciun.

Dupa mai bine de doua ore de la inceperea muncii de convingere, pot sa va spun, ca aveam umplute 5 cosuri… dupa inca o ora, cu bucurie in suflet va anunt ca am reusit sa strangem, nu 50 de plase cum ne propusesem, ci 100 (una suta)!

Multumim din suflet Clujenilor darnici, care chiar daca erau in febra cumparaturilor, si in lipsa acuta de timp, au gasit pe fundul sacului mai mult de doi lei, si au adus mai mult de o portocala, plasutele inmanate de noi, pentru a face masa de Craciun mai bogata, a bunicilor de la centrul de varstnici.

DSC_0283

Mai multe poze gasiti aici

L.E.

In nebunia de aseara am uitat sa transmit un mare multumesc Oanei – cea care a lucrat manual la felicitarile pentru bunicuti si sponsorilor Polus Center, Divertis Shop Cluj, Acl Software, Legis, Ecosys, Cristi Rusu – sonorizare


11 comments
  1. Foarte frumos din partea voastra ca ati cautat si ati gasit pe fundul sacului timp si vointa pentru asa ceva…desigur si cu ajutorul “clujenilor darnici” :d

    Va admir!

    Sarbatori fericite!!!

  2. Pingback: avemblog.net
  3. Ma bucur sa vad ca oameni pe care ii cunosc foarte bine au facut un gest demn de toata admiratia din lume….Felicitari si bravo voua…Dumnezeu o sa aiba cu siguranta grija de oameni ca voi…SARBATORI FERICITE SI UN AN NOU PLIN DE SANATATE SI REALIZARI PE TOATE PLANURILE…!!!

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Previous Post

Productivitatea muncii!!!!

Next Post

Primesc colindatori!

Related Posts