fbpx

Onlineri, Clujul are nevoie de noi!

Onlineul clujean a fost, este si va fi unul unit! Cred cu tarie acest lucru. Cred pentru ca in fiecare an, cel putin in luna decembrie mi se demonsetreaza asta!

Onlineul clujean a fost, este si va fi unul unit! Cred cu tarie acest lucru. Cred pentru ca in fiecare an, cel putin in luna decembrie mi se demonsetreaza asta.

Acum, Cluj-Napoca are din nou nevoie de noi, uniti!

Dupa cum bine stiti, Clujul e in cursa pentru castigarea titlului de Capitala Cultural Europeana in  2021. Plecand de la acest aspect, si anume ca imi doresc din suflet sa castigam acest titlu, eu si Gabriel ne-am stors creierii, cum sa punem si noi umarul. Cum am putea, noi ca bloggeri, sa ajutam Clujul in aceasta competitie… si uite asa ne-a venit ideea de a merge prin lume, sa strangem povestile celor care au luptat. Sa invatam din know-how’ul lor, sa invatam din greselile lor, sa invatam din reusitele lor, sa invatam! Sa atragem de partea noastra (a Clujului) comunitati de onlineri din fostele capitale Europene.

cjXAvem sprijinul primariei, avem sprijinul consiliului local, avem sprijinul asociatiei “Cluj-Napoca – Capitala Culturala Europeana”, vrem implicarea voastra!

Propunere

Traseul poate fi impartit in minim 6 parti. In prima parte plec eu cu Gabriel, dupa care eu ma intoarc in Cluj si vine altcineva sa ma inlocuiasca, se continua traseul si tot asa. Fara pauze si fara ca Gabriel sa calatoreasca singur. Toate zborurile pentru cei 6 sunt directe din/catre Cluj, iar Wizz Air ar fi un sponsor potrivit pentru asta!

Onlineul clujean are oameni capabili sa duca la bun sfarsit un asemenea drum. Pentru ca pe bucata de drum la care ia parte, trebuie sa scrie despre: oras, ce si cum au implementat, care a fost avantajul in castigarea titlului, cum s-a implicat comunitatea online in sustinerea orasului pentru titlul de capitala, transport, cazare, masa, peripetii, tips & tricks, jurnal, prezentarea bucatarie locale etc.

Asociatia Blogerilor Clujeni

Cred ca e timpul sa o facem, ce ziceti?

Avem multe de pus la punct cu cei de la Primarie, Cluj2021 si CJ. Avem de acoperit un buget mare. Avem de gandit un plan pe multe luni. Timpul fiecaruia dintre noi costa, ganditi-va cu ce / cum va puteti implica si ce costuri ar insemna asta.

Putem face o echipa?

O mica descriere a proiectului gasiti aiciAsteptam propuneri, daca vrea careva dintre voi sa se alature proiectului, sa vina cateva zile pe traseu. Orice feedback este binevenit, idei pentru calatorie, etc. Feedback-ul puteti sa-l lasati aici in comentarii, pe mail si, de ce nu, la o cafea.


5 comments
    1. Putin probabil scenariul propus de tine, pentru ca discutiile vor pleca de la primarie. Nu e ca si cum doi bloggeri dau un nail la oficialitatile din Kosice, pe langa asta unele cazari ne vor fi acoperite chiar de relatia pe care o are primaria Cluj cu respectivele localitati.

      Dar, daca va fi cazul de asa ceva, nu stiu… ne adaptam in functie de situatia. Nu ne intalnim cu oficialitatiile, dar ne intalnim cu media locala (ziaristi, bloggeri, twitteristi, instagrameri, etc)… Nu stiu exact, ne gandim.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Previous Post

Unde esti?

Next Post

De asta iubesc eu Clujul!

Related Posts