fbpx

Beard Brothers se extind la nivel național. Hai să facem împreună bine!

Sunt bărboși, sunt tatuați, pentru mulți dintre noi sunt persoanele de care te ferești când îi vezi pe stradă. Dar nu și de cei care fac parte din Beard Brothers, pentru că de 3 ani de zile bărboșii de la Beard Brothers schimbă mentalități în Cluj-Napoca, ajută pe cei care au nevoie de ajutor și toate astea în cel mai fain mod posibil!

Cred că v-ați prins deja că sunt fanul lor nr 1. Am fost smile ambasador la ultimele două ediții Catch a Simile Day, m-am implicat în toate acțiunile în care am putut. Și ei, oameni faini, s-au implicat în foarte multe acțiuni inițiate de mine și colegii mei. Sunt mare fan de interconectare, sunt un mare fan în a alătura două concepte, aparent total diferite.

Anul trecut au venit voluntari la LollyBoom, mi s-a părut extrem de drăguță această alăturare, între un bărbos tatuat și un copil inocent. S-au implicat și în Nepoți de Crăciun, am făcut împreună cu președintele BB, Cornel Hoza, ediția cu nr 2 Flori Pentru Florărese, proiectul Nu trece pe lângă… ce să mai, extrem multe chestii faine.

Beard Brothers se extinde la nivel național!

Beard Brothers

Hai să faci parte din cel mai cool ONG, să faci parte din comunitatea care va schimba în bine societatea în care trăiești. E posibil pentru că începând de acum poți să faci parte din Beard Brothers indiferent de orașul unde locuiești.

CE TREBUIE SĂ FACI?

Simplu, condiția obligatorie de participare e să ai o gașcă de minim 5 prieteni și cel mai important e să va doriți cu adevărat să faceți treabă. După ce ai oamenii, completezi formularul (îl găsești mai jos în articol), obligatoriu toate câmpurile. Este extrem de important să îți dai interesul deoarece acest formular trece printr-o etapă de preselecție dacă reușești să ne convingi, treci în etapă următoare.

CE SE ÎNTAMPLĂ DUPĂ?

Dacă ai trecut de toate procesele de selecție, se va înființa grupul de inițiativă în orașul tău, se va primi titulatura de SUSȚIN BEARD BROTHERS, iar după ce se implementează cu succes câteva proiecte, primești și statul oficial de filială Beard Brothers.

Important:

Echipele pot fi formate atât din băieți cât și fete, deoarece conceptul Beard Brothers se extinde cu toate diviziile, adică The Sisterhood și Volunteer Crew.

Perioada de înscriere începe astăzi, adica 13.04.2017 și se încheie peste 2 săptămâni.

Big up, oameni frumoși, big up, România! Hai să facem treabă!!!


1 comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Previous Post

Prima “grădină zoologică” virtuală, din România, cu animale sălbatice aflate în LIBERTATE.

Next Post

Uber + Taxi = clienți fericiți!

Related Posts
Twitter Spaces

Twitter Spaces

Gurile rele spun că Twitter a copiat, prin Twitter Spaces, rețeaua socială bazată pe ”camere” audio, Clubhouse. Așteptăm…
citește mai mult