fbpx

Nepoti de Craciun

Stiu ca o sa va para absurd ce o sa va spun, dar cu toate acestea, eu am sa va spun, am sa va divulg un adevar, cat se poate de ingropat in neant, de majoritatea dintre noi, de cei care ne vedem de viata noastra de zi cu zi, cu bune si cu rele, cu stresu’ cotidian … dar, cu toate acestea, in afara de noi, mai sunt pe lumea aceasta si cativa bunici care nu is permit sarbatoarea Craciunului.

Eu unul nu mai am bunici, iar unii bunici nu mai au nepoti, asa ca Adi Hadean si Cristian Gog, au pus la cale un plan extraordinar, pentru a putea sa aducem zambetu’ pe buzele unor batranei de la centrul de varstnici din Cluj Napoca.

nepoti de craciun

Asadar, Miercuri, intre orele 19-20, in Polus Center, in food corner, Cristian Gog, impreuna cu Adi Hadean, isi vor pune in actiune toata priceperea lor in cadrul unui spectacol desfasurat pentru aceasta campanie, intrarea este libera.

Clujenii care vor asista (sau nu) la acest spectacol, sunt rugati sa aduca o plasuta, in care sa puna cate ceva pentru bunicii de la centru’ de varstnici: un pachet de faina, un litru de ulei, un kg de zahar, un cozonac … in principiu ceva care sa ii faca sa simta sarbatoarea Craciunului … poate gasim undeva prin fundul sacului cinci lei in plus si pentru acesti bunici … si sa fim, macar in acest an, nepoti de Craciun.

Pachetele vor fi duse la centrul de varstnici in data de 23 Decembrie. Avand in vedere ca timpul ramas este destul de scurt, am sa va rog sa ma ajutati la raspandirea acestui proiect … prin ce posibilitati aveti, cei din on-line sa scrie un articol pe tema aceasta, sa dea pe twitter cu htagul #NepotiDeCraciun, sa trimiteti la cunostiinetele voastre pe mail, telefonic, sau fata’n fata zvonul despre acest proiect … oricum ar fi, important este sa veniti Miercuri, intre orele 19-20 cu o pungulita in care sa aveti ceva care sa le faca sarbatoarea Crciunului … SARBATOARE, la bunicutii de la centrul de varstnii … haideti sa fim nepoti de Craciun!

L.E.

Sa nu uitam sa ii dam creditele Ralucai


15 comments
  1. Pingback: avemblog.net

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Previous Post

Cum o fo’la SMS Cluj?

Next Post

5 lucruri facute in 2010

Related Posts