fbpx

Accesul la informatie dauneaza… uneori

Ori de cate ori avem, sau cel putin credem ca avem, o problema, primul lucru pe care il facem este sa cautam informatii despre lucrul respectiv. Indiferent ca informatia o cautam folosind net-ul, cunostiintele prietenilor, sau sfatul unor persoane, mai mult sau mai putin avizate.

Si, odata cu explozia internetului si a abundentei de informatii, avem, vrem nu vrem, acces la tot.

Evident ca si inainte sa merg intr-o anumita locatie ma interesz inainte ce am de facut, la ce sa fiu atent, pe unde sa o iau, ce sa mananc, ce sa nu mananc, unde sa dorm, ce sa fac sa nu se simta jigniti oamenii, ce sa fac ca sa se simta apreciati… chestii care tin de locul respectiv.

Normal ca nici concediul din Thassos nu a trecust peste faza asta. Iar la capitolul “De neratat” Marble beach era (este) pe primele pozitii din acest top.

Saliara, sau Marble beach e prezentata ca o minunata plaja salbatica de marmura, pe care o gasesti dupa ce mergi vreo’ 7 km pe un drum de macadam, drum pe care esti sfatuit sa il faci cu o masina 4×4, pentru ca nu este accesibil oricui… atat datorita drumului, cat si datorita faptului ca-i ascunsa bine. Dar bine de tot.

Ei bin, eu mi-am luat inima in dinti si am decis sa merg sa cu ciuleamobilu’. Ma simteam ca fat-frumos cand o ales martoaga din grajd. Am luat-o pedrumul catre Makryammos, iar cand am ajuns la Makryammos hotel am luat-o prin dreapta lui (pe un drum de pamant). Dupa pret de vreo’ 5 km am ajuns la mult ravnita plaja.

Vreau sa va spun ca am ajuns acolo la ora 9:30 dimineata, si nu am mai gasit loc… in conditiile in care pe orice plaja din Thassos, inclusiv pe cea cu blue flag de la Golden beach, eram doar eu cu buburuza pana la ora 11. Sezlong langa sezlong, umbrela langa umbrela, muzica la maxim si multa, multa lume… Zici ca eram la ziua minerului!

Prin urmare, da! Accesul la informatie dauneaza!

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Previous Post

Lasa ca-i bun si asa… ca-i gratis!

Next Post

Hakuna Matata

Related Posts

Račun

Macinat de sentimentele negative, odata campat, imi iau inima’n dinti, si cu o voce tremurand, precum a unui copli de 7 ani, care o ramas sa vorbeasca in fata usii la care prietenul lui cel mai bun a batut, spun, aproape urland de emotie
citește mai mult