fbpx

Animalu’ de bai termale

In timpu’ scurtei vizite pe care am fost nevoit sa o fac la unguri, in acest sfarsit de saptamana prelunjit, am reusit sa fac doua descoperiri: 1 ca pot sa scriu articole de pe telefon (asta e scris in acest fel, asa ca amu’ am o scuza viabila in ceea ce priveste greselile de ortografie 😀 ), si 2 am descoperit speciile care populeaza savana bailor termale. Punct, si de la capat.
Asadar, sa o luam cu inceputu’
1. Mangusta – este un exemplar tanar din specie, care nu este deloc familiar cu savana, plin de emotii, si nerabdator, nu prinde niciodata “bulbucii”
2. Leii – exemplare aflate la maximul potential a’ vietiilor, reusesc sa tina sub ocupatie, nu unu, ci doua locuri cu “bulbuci”
3. Hienele – exemplare aflate la a 3’a tinerete, pline de experienta si viclenie, nu pierd nici o secunda “bulbucii” … ele vaneaza fiecarevloc liber, sau mai putin liber din aceasta savana, si profita la maxim de slabiciuniile celorlalte animale, pentru a le fura bulbucii.
No bun, si daca ma intrebati ce am fost eu, am sa va raspund cat se poate de sincer, ca io, impreuna cu buburaza, am fost caracatita de bai termale – stateam in locurile fara bulbuci, camuflati, asteptand sa vina ei la noi 😀


12 comments
 1. Buna ziua!

  Numele meu este Adrian Morar .In urma trecerii in revista a site-ului dumneavoastra as fi incantat sa colaboram prin schimb de linkuri. In contextul in care ati posta pe prima pagina un link cu un site de poker , eu v-as posta cate un link pe buisness-money.com/ , casinopoker-bonus.com/ si inca doua bloguri.
  In conditiile in care acceptati, va rog sa-mi raspundeti pentru a stabili detaliile ancor textului.

  Cu respect
  Adrian M.

  contact@pokeronlineking.com

 2. Pingback: avemblog.net

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Previous Post

Lenea

Next Post

Am intinerit

Related Posts

6 zile, 0 ora, 22 de minute si 24 de secunde

Dupa un drum de aproape 24 ore cu masina, am ajuns in Atena … adrenalina care mi se pompa prin vene, nu m’o lasat sa adorm, asa ca la ora 8 dimineata, eu si cu restu’ echipajelor eram prezenti in portul Alimos din Atena … punctul initial a’ aventurii noastre. In prima zi, datorita unor probleme tehnice (a fost stricat frigideru’) nu am reusit sa plecam din port decat la orele 18 .. dar acest lucru nu ne’a impiedicat sa navigam 2 ore, pana in insula Aegina … Dimineata, la orele 6, skipperu’, impreuna cu restu’ echipajului, au mutat barca din port intr’un minunat golf a insulei … prima baie din septembrie, am executat’o aici.
citește mai mult