fbpx

#FieCa

Fie ca Sfintele Sarbatori de iarna sa-si reverse harul asupra ta si a celor dragi, sa-ti aduca linistea inimii si a mintii si sa-ti sporeasca sanatatea si belsugul, sa-ti implineasca gandurile si sperantele. Sarbatori Fericite!

E 24 decembrie… dimineata, telefonul suna intr-o veselie… sunt mii si mii de mesaje SMS… criza pare ca nici nu exista…

Fie ca Sfintele Sarbatori de iarna sa-si reverse harul asupra ta si a celor dragi, sa-ti aduca linistea inimii si a mintii si sa-ti sporeasca sanatatea si belsugul, sa-ti implineasca gandurile si sperantele. Sarbatori Fericite!

+ + +
+ ( * +
+ + +

Cand ultimele zile cad, Din miile de calendare, Se-aprind stelute-n crengi de brad, Ca semn de mare sarbatoare, Cand toti ureaza celor dragi, Cuvinte de iubire, La fel va urez si eu acum: MULT NOROC SI FERICIRE!

*
**
****
*******
**********
**************

Acum cand gerul iernii ne ingheata trupurile, sa lasam Sarbatoarea Craciunului sa ne incalzeasca sufletele, sa lasam Raza Dumnezeiasaca sa ne lumineze gandurile, sa lasam mirosul bradului sa ne purifice simturile si sa ne transformam inimile in torte arzatoare ale bucuriei!

/\ " ,, " ,, " ,, " ,, "
( ‘ ; ‘ ) ,, " ,, " ,, " ,, "
(,,)(,,) ,," ,, " ,, " ,,

Colind curat, brad minunat, mos bogat. Craciun luminat, pahar inchinat, sanatate si bani, gand implinit, an nou fericit!

___00000___00000 *.*. * . * .. *GOD
__0000000_0000000. * . * . *TAKE
__0000 OOOO 00000. * . * . *CARE
___0000000000000 * . * . * . *OF
____00000000000 * . *. * . * .*PERSON
______0000000 * . *. * . * . ** .*.*THAT
________000 * . *. * . * … * . *.*IS
_________0* . * .. ** .. * . *.*READING
* . * .. ** .. * . * . * . *.*THIS sms

Magia Sfantului Craciun sa te cuprinda si sa te poarte pe aripile sale pana ai sa atingi cu degetele bolta cereasca si sa culegi un strop de binecuvantare pentru a o aduce apoi in casa si inima ta. Craciun Fericit!

Un fulg de nea bate-n geam, ia gandurile mele frumoase si le pune sub bradul prietenilor.

In noaptea sfanta de Craciun lasa deoparte grijile si supararile. Deschide-ti inima si primeste un strop din binecuvantarea care se revarsa peste lume in aceasta noapte!


2 comments

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Previous Post

Am fost cuminte, a venit mosu’ cu bradu

Next Post

Am plecat sa colindam!

Related Posts