fbpx

WineUP 2021

Încet, încet am început să ne adaptăm și să învățăm cum să ne învârtim în realitatea vremurilor. Dacă anul trecut a însemnat un test din punct de vedere a evenimentelor, anul acesta, cu ajutorul vaccinului, se dă startul, pe bune.

TIFF, Electric, UNTOLD și Jazz in the Park au dat startul veștilor bune. Zilele acestea s-a anunțat că vom avea WineUp Fair in Transylvania.

Fiecare vin are o poveste de spus, fiecare an are povestea lui, fiecare eveniment atrage noi experienţe. Trăim diferit și, în acest peisaj derulat în nesiguranţă, vinul propune un respiro. Ne înseninează vieţile. De aceea, în revenirea către normalitate, este loc pentru un pahar de vin bun într-o companie plăcută, la o masă pregătită cu gust sau poate doar la o simplă reîntâlnire cu prietenii.

Ioana, ArtVinium

Până aflăm mai multe informații legate de WineUP 2021, vă las mai jos articolul ”Instrucțiuni de navigare în lumea simțurilor”.

Arta de a degusta un vin și plăcerea de a-l înțelege nu aparțin exclusiv profesioniștilor. Cel mai bun exemplu sunt eu 😀 Personal nu cunosc tehnic vinurile, nu cunosc normele de degustare, stilurile de vinificare, aromele, în schimb îl simt.

Iar simțirea, nu-i așa, aparține tuturor celor curioși, conștienți, dornici să perceapă viața prin prisma experiențelor.


Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Previous Post

EC_Special: 2021

Next Post
Restaurant NATIV

Re: Nativ

Related Posts