fbpx

Vecine, draga vecine!

Românii care vor transmite Fiscului informaţii privind fapte de evaziune ale unor persoane sau companii ar putea primi stimulente fiscale sau facilităţi, aşa cum se întâmplă şi în alte state, a declarat Liviu Voinea, secretarul de stat în Ministerul Finanţelor Publice.

via evz

Parca numa ieri parintii nostri ascultau Europa Libera cu sonorul la minim, parca numa ieri mergeau in varful muntelui sa-si taie cate un vitel, pe ascuns, ca nu cumva sa te vada vecinu’, ca daca nu ii dai si lui un picior e foc si para. Si vorba lui bunicu, D-zeu sa-L ierte, multi vecini mai avem.

Democratia ne-a cucerit

Parca numa ieri se intamplau toate astea… Ei, dar totusi, de iei si pana azi au trecut mai bin de 20 de ani. Si in tot acest timp ne-am indragostit nebuneste de Democratia, aceasta fata morgana. Ne simtim si comportam, precum un adolescent de 14 ani care a fos strans intre coapsele tari ale milfei de Democratie!

Normal ca suntem cu capul in nori, normal ca nu mai vedem nimic in fata, normal ca stam cu zambetul pe buze… doar, am fost stransi, de mai multe ori consecutiv, intre coapsele, experimentate, ale Democratiei.

Ce ne facem? Unde vrem sa ajungem?


Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Previous Post

Ofer o invitatie la Cupa Davis!

Next Post

Prima zi din clasa I

Related Posts