Din seria ce faci Miercuri seara, va indemn sa mergeti la restaurantul casei de cultura a studentilor din Cluj, alaturi de cei dragi … veti avea ocazia sa degustati o parte din:
Eu, voi fi prezent, binenteles cu o camera de filmat, ca sa pot sa le prezint dupa spectacol mustele din supa, scuipatu’ din hamburger, prafu’ de pe pahare, fetele de masa murdare si … nu in ultimu’ rand sa le multumesc bucatrilor, ajutorului de bucatar, chelenrilor …. intreg personalului adminstrativ de la bodega Comedica!
Din cate vad (din afis) au si ceva achizitii noi … asa ca astept cu nerabdare sa vad cum au fost scoliti!
Pana una alta, sa va prezint, si pe cei care ne vor servi (multumesc pe aceasta cale membrului trupei de natura fructifera care a avut bunavointa de a da nume!), asadar de la stanga spre dreapta, de sus in jos: Bianca, Rucsandra, Catalin, Andrei, Razvan, Sergiu, Nicu si Iancu … si daca tot suntem pe aici, eu zic sa incercam sa le gasim locu’ in diagrama postului… incep eu, si apoi va rog si pe voi sa le intocmiti fisa postului:
1. Bianca – domnisoara care te intimpina la intrarea in bodega, ea te intreaba daca ai rezervare, si ea te conduce pana la masa
2. Rucsandra – domnisoara care te intreaba cu ce te poate servii de la bar
3. Catalin – lautaru incontestabil al bodegii … canta la tine la masa, si tu te enervezi ca nu mai pleaca odata
4. Andrei – manageru’ de sala, se invarte ca un titirez, urla in soapta la angajati … ce mai, e iubit ca un moldovean ce este el inca azi si maine!
5. Razvan – cireasa de pe tort a restaurantului, sta toata ziua la bar si socializeaza cu clientii care asteapta sa li se elibereze o masa … nimeni nu stie ce face, ce pozitie ierarhica ocupa in bodega, da’ la tota lume aii e frica de el
6. Sergiu – chelenru’ care te intreaba ce vin vrei sa servesti, si iti aduce un coniac, ca vinu’ ales de tine era unu prost!
7. Nicu – piccolo boyu’, care iti ia paharu’ de jumatate baut, cu unicul scop de a mai afuma si el o cinzeaca … pe inchiderea programului el este cel care te face sa nu mai pleci… iti face cinste cu ce a strans peste zi … ar putea foarte bine sa fie si barman … combina excelent resturile din pahare si inventeaza un cocktail excelent!
8. Iancu – patronu’ incontestabil al bodegii … pune mana la munca, vorbeste cu clientii, ii serveste, incearca sa intre in atmosfera angajatiilor sai …
eee..trebuie sa fie fain:)
.-= roxy´s last blog ..Cum sa ajungi in Top pe Google =-.
sunt convins ca o sa fie fain… de cativa ani nu amn scapat nici o aparitie de-a lor 😉
in bucuresti, cand vin?
.-= dezaxata´s last blog ..Muzica, prieteni si o carte buna… =-.
dezaxata …. mai nu stiu…. poate iti raspunde unu’ din membrii trupei 😉
Bucuresti? hm… departe!