fbpx

Webstock, cea mai importanta conferinta dedicata social media din Romania

Pe 30 septembrie, comunitatea online locala isi da intalnire la Webstock 2016, cea mai importanta conferinta dedicata social media din Romania, organizata de Evensys in parteneriat cu Vodafone, pentru cel de-al noualea an consecutiv.

Acest eveniment (de o zi) va include Conferintele Webstock si Premiile Webstock.

  • Conferintele Webstock vor cuprinde intalniri interactive despre cele mai noi tendinte in social media, bune practici, comunicare si promovare, aducand in prim-plan ultimele tehnologii si aplicatii din domeniu.
  • Premiile Webstock vor premia cele mai creative si inedite proiecte si campanii in social media, produse in Romania in ultimul an.

Este evenimentul care aduce la un loc profesioniștii din domeniul online, începând cu bloggeri, vloggeri și social media influencers și continuând cu oameni din departamentele de comunicare ale agențiilor și companiilor sau alți pasionați de online, care vor să învețe câte ceva de la invitați.

Dacă ești blogger te poți înscrie gratuit completând formularul de la acest link, mai multe detalii despre eveniment și participare găsești aici.

În cazul în care cunoști pe cineva care merită să fie declarată personalitatea online a anului 2016, poți să-l propui aici (nu zic să mă propui pe mine, doamne ferește!), și/sau dacă ai un proiect, nu mai sta pe gânduri, înscrie-l! Nu că mă laud, dar în 2014 ne-am înscris proiectul ClujX în Bloggers Projects. și am câștigat locul 2

ClujX-Dan_Gabriel-Webstock20014

Ne vedem în 30 septembrie 2016 la Webstock!


Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Previous Post

Democrația: cât de mult o încălcăm pentru a ne proteja?

Next Post

Electric Castle – cel mai iubit festival!

Related Posts