fbpx

#ClujX – locul 2 la Webstock

In 26 septembrie 2014, la JW Marriot Bucuresti a avut loc editia cu numarul VII a celei mai mari conferinte de social media din Romania, Webstock. Conferinta la care am fost prezent impreuna cu Gabriel.

Am mers la Bucuresti pentru ca, printre altele, ne-am inscris minunatul proiect ClujX in competitia Bloggers Projects.

Am castigat locul II

ClujX-Dan_Gabriel-Webstock20014

foto credit Dragos Asaftei

Multumesc tuturor celor care au crezut in noi, in proiectul nostru. Multumesc tuturor celor care ne-au sustinut. Multumesc organizatorilor. Multumesc Buburuzei ca mi-a suportat lipsa, atat din timpul expeditiei cat si de dinaintea ei. Multumesc voua, cititorilor. Multumesc lui Gabriel pentru ca fara el cu siguranta acesta idee nu s-ar fi concretizat.

Multumesc!

CJX.ro este un proiect al bloggerilor clujeni împreună cu Asociaţia “Cluj-Napoca – Capitală Culturală Europeană”, realizat cu sprijinul TNT RomaniaTraveo.roSam Mills DistributionSkobblerSykesOrange RomaniaVitrina Advertising si Class Fiscal Consulting.


2 comments

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Previous Post

America, venim!

Next Post

Plus Size Model

Related Posts

Catre directorii de marketing

In primul rand, va rog sa imi permiteti sa va salut deschiderea pe care o aveti asupra mediului on-line (cei care o aveti), dupa care, va rog sa cititi aceste randuri, care, cu toate ca nu sunt niste randuri scrise de cineva avizat in domeniu marketing’ului, va vor explica, cum sa NU concepeti un mail catre bloggeri
citește mai mult