fbpx

#ClujX – locul 2 la Webstock

In 26 septembrie 2014, la JW Marriot Bucuresti a avut loc editia cu numarul VII a celei mai mari conferinte de social media din Romania, Webstock. Conferinta la care am fost prezent impreuna cu Gabriel.

Am mers la Bucuresti pentru ca, printre altele, ne-am inscris minunatul proiect ClujX in competitia Bloggers Projects.

Am castigat locul II

ClujX-Dan_Gabriel-Webstock20014

foto credit Dragos Asaftei

Multumesc tuturor celor care au crezut in noi, in proiectul nostru. Multumesc tuturor celor care ne-au sustinut. Multumesc organizatorilor. Multumesc Buburuzei ca mi-a suportat lipsa, atat din timpul expeditiei cat si de dinaintea ei. Multumesc voua, cititorilor. Multumesc lui Gabriel pentru ca fara el cu siguranta acesta idee nu s-ar fi concretizat.

Multumesc!

CJX.ro este un proiect al bloggerilor clujeni împreună cu Asociaţia “Cluj-Napoca – Capitală Culturală Europeană”, realizat cu sprijinul TNT RomaniaTraveo.roSam Mills DistributionSkobblerSykesOrange RomaniaVitrina Advertising si Class Fiscal Consulting.


comments

Dan Ciulea

Antreprenor, blogger, gurmand, pasionat de fotografie si calatorii. Ma gasiti pe: Twitter, Instagram, Facebook

You may also like...

2 Responses

  1. October 8, 2014

    […] acesta, cand am fost la Webstock, m-am intalnit cu niste oameni super de treaba, care auzisera de cele intamplate si au venit […]

  2. July 18, 2016

    […] În cazul în care cunoști pe cineva care merită să fie declarată personalitatea online a anului 2016, poți să-l propui aici (nu zic să mă propui pe mine, doamne ferește!), și/sau dacă ai un proiect, nu mai sta pe gânduri, înscrie-l! Nu că mă laud, dar în 2014 ne-am înscris proiectul ClujX în Bloggers Projects. și am câștigat locul 2 […]

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.