fbpx
TEDxEroilor - Mind The Gap

Hai cu mine la TEDxEroilor – MIND THE GAP

UPDATE: Câștigătorul a fost anunțat personal

TEDxEroilor este o platformă prin care putem deveni catalizatorul progresului comunității locale.
Ediția din acest an, Mind the Gap, pune accentul pe știință și artă, tradiție și inovație, noile tehnologii și adaptarea la ele sau vise și împliniri.

TEDxEROILOR - Mind The Gap

Sunt 3 motive pentru care TEDxEroilor este considerat cel mai complex eveniment TEDx din România:

 • Tema evenimentului: Mind the Gap – Este o invitație să descoperim și să înțelegem de ce există anumite gap-uri în lume care îngreunează evoluția. Gap-uri care dau naștere unor bariere, împiedică evoluția noastră, a tuturor. Scopul acestei invitații este de-a ne oferi, nouă, participanților, doză necesară de inspirație pentru a putea să ne depășim gap-urile din viață noastră.
 • TEDxEroilor Award – Este un concurs de idei și proiecte cu impact social pozitiv în comunitate. Se va face o selecție de 15 proiecte dintre care vor fi alese 3. Acestea vor avea șansa să își prezinte proiectul în fața publicului. Marele câștigător va fi ales de participanții la eveniment și va primi un grant de 5.000 de euro din partea AROBS Transilvania Software, sprijin din partea TEDxEroilor și alți parteneri prin sesiuni de coaching, servicii de consultanță și promovare. Cu ce e diferit Award-ul? Este o competiție în care oricine se poate înscrie, atât timp cât ideea sau proiectul are un impact pozitiv în comunitate, iar câștigătorul este ales de către public.
 • TEDxEroilor Adventures – Este un concept pe care l-au adus anul trecut, în premieră, și prin care organizează activități interactive împreună cu diverși speakeri și parteneri din oraș. Anul trecut au fost în jur de 20 de activități precum: Workshop de terapie asistată de animale, 3D printing – How it works, Cină Comunitară cu cei de la FWC, Yoga Hour, Sightseeing cu trotinete electrice etc.

Dacă până acum nu te-am convins să participi, am să-ți spun o parte dintre cei care vor urca pe scenă și din interiorul bulinei roșii ne vor transmite idei worth spreading.

Speakeri confirmați:

 • Alex Bologa – Judocan nezavător, medaliat cu bronz la Jocurile Paralimpice în 2016 și medaliat cu aur anul trecut la Campionatul European
 • Tara Skurtu – Poet
 • Mihai Arsenie – Reporter TVR, primul jurnalist cu Sindromul Down din Europa acreditat la ONU
 • Mircea Bravo – Entertainer
 • Mihai Rotaru – Co-Fondator Clever Taxi
 • Marc de Wit – Director Alianțe Strategice la Circle Economy, autor principal al Circular Economy Report
 • Ciprian Stanescu – Fondator al unor serii de conferințe care abordează viitorul și cum va evolua umanitatea, intitulate “Innovations for Tomorrow”
 • Vlad Capusan – Alpinist, a escaladat vârful Cerro Torre numit și “Muntele Imposibil”
 • Nameless – Roxana Florescu & Dane Iuliana – Moment de balet
 • Gabriela Culda – Avocat & Psiholog

Câștigă o invitație la TEDxEroilor – MIND THE GAP

E simplu, tot ce ai de făcut este să-mi spui, lăsând un comentariu la acest articol, până cel târziu în 20 martie 2018, care este speakerul pe care vrei să-l auzi / vezi. Câștigătorul îl voi anunța în data de 21 martie 2018.

Personal sunt curios să văd ce are de spus Mihai Rotaru.

Pe Mircea Bravo  am avut ocazia să-l aud vorbind la CCC și am fost extrem de încântat de cum și-a pus în ”scenă” discursul, deci sunt convins că și de această dată mă va încânta.

Pe Mihai Arsenie am avut ocazia să-l întâlnesc datorită lui Ovidiu Damain, de la Asociația Hans Spalinger, este exatraordinar. Veți rămâne profund impresionați.

📅 4 – 6 mai 2018 (o zi și jumătate conferință, 1 zi TEDxEroilor Adventures)
🏛 Casa de Cultură a Studenților
🎫 Bilete

Prețul biletului include accesul la conferință, momente artistice, prânzul de sâmbătă, pauze de networking cu cafea și snack-uri din partea casei și prioritate la înscrierea la TEDxEroilor Adventures.


2 comments

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Previous Post
Marius Matache, despre proiectul #PovestileAlchimiei

Concert Folk cu Marius Matache & Karaoke After @ Spațiu Music – Pub

Next Post
Girona

Girona, trei zile la sfârșit de februarie

Related Posts