fbpx

Vinete cu maioneza

salata de vinete se poate face in maxim 10 minute si nu va costa mai mult de 30 lei

Cred ca e cea mai rapida mancare pe care o poti face… asta daca ai vinetele coapte. Avand in vedere ca buburuza e moarta dupa vinete, mama ei a pus multe borcane asta-toamna.

Va spun sincer ca vinetele la borcan sunt mult, da mult mai gustoase decat alea de la congelator… cumva, la borcan se pastreaza savoarea fumului, parca ar fi proaspat coapte la jar de stejar.

Bun, deci sa revenim la vinetele noastre cu maioneza. In primul rand am facut maioneza din doua galbenusuri prospete, tocmai am primit de la parinti niste oua de casa, pe drum doua oua s-au spart. Pentru ca am cumparat un super mustar, mustar care ii place la nebunie buburuzei, am decis sa punem in maioneza si o lingura de mustar.

Dupa ce am terminat maioneza, am adugat vinetele din borcan. Am amestecat, am condimentat cu putina sare si piper. Gata!

Asadar, in 10 minute, si cu un cost de maxim 30 lei am facut o super salata de vinete

  • doua oua – 1 leu
  • o lingura de mustar – 10 bani
  • ulei de masline – 5 lei
  • un borcan de vinete – 5 lei

Sincer, preturile astea is pur informative… adica no, io am avut in casa toate astea. Dar, avand in vedere ca un kg de vinete, toamna, coasta in jur de 3 lei, zic eu ca am fost generos cand am zis ca un borcan de 400 g e 5 lei. Oricum, am rotunjit muuuult in sus, ca sa ajung la suma de 30 lei.


3 comments

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Previous Post

La drum… in Romania

Next Post

Cristian Gog la romanii au talent!

Related Posts

Papara

o mancare extrem de gustoasa, care e gata in mai putin de 15 minute si care nu ne costa mai mult de 20 de lei, si pe care o putem manca dimenata cu persoana iubita!
citește mai mult