fbpx

La drum… in Romania

Ma!

Dupa cum v-am spus zilele astea, ieri am plecat spre Timisoara (din Cluj)… {BTW sa nu mergeti pe Oradea!}

In primul rand, am sa va rog sa va uitati la poza de mai jos si sa imi spuneti ce nu e in regula cu ea

cluj-timisoara

Serios, in tara asta nu pot sa ajung din punctu’ A in punctu B, decat daca trec prin punctul C, D, E, F, G, H, J, K….. si Z?!

OK! Trecem peste toate, incercam sa intelegem ca tara noastra nu a participat “activ” la nici un razboi, prin urmare drumurile drepte nu au fost o prioritate… aproape, APROAPE ca intelegem faptul ca drumurile din tara au fost facute toate, da TOATE in curba… ca sa dea la numarul de kilometri… aproape!

Dar autostrazile, cu autostrazile ce drac au avut?

Ba!

De fiecare data cand ies din tara si ma intorc (da, ma intorc!) is terminat de drumu’ de la Oradea pana la Cluj! (unu unu unu 111 !!!)

Adica, daca din Viena pana in granita fac undeva la 4 ore, din vama pana la Cluj mai fac inca 3 ore… ceeea ce e destul de demotivant! (Ni ca am elucidat misterul accidentelor masinilor ce vin din Ungaria la intrarea in Cluj dinspre Floresti)

OK, sa trecem peste faptul ca nu avem autostrazi (in adevaratul sens al cuvantului, pentru ca Turda —> Cluj si Arad —> Timisoara nu le pot numi autostrazi), pentru ca, nu-i asa, tara noastra nu a trecut printr-un “razboi” activ si nu a avut nevoie de autostrazi… nu a avut nevoie de un drum rapid sa isi transporte soldatii, armamentul, prizonierii de razboi… deci, trecem peste!

Dar craterele din asfalt, facute sau nu de mana omului… peste astea nu pot sa trec!

Cum satana, omul, cu mana lui, poate sa strice drumul in halu asta… CUM???!!! Si mai ales de ce??? !!! unu unu unu 111


5 comments
  1. Asa-i ca-i trist ce se intampla.. Oare voi prinde ziua aia cand voi pleca fericita in turul tarii mele fara sa ocolesc pe nu stiu unde ca sa ajung in punctul B asa cum ai zis tu si fara sa raman cu masina in gropi.. Uff 🙁

  2. Ocolesc muntii, prin vai succesive, majoritatea drumurilor nationale.
    (Servus, Dan, ce inseamna unu unu unu 111 , sper sa nu te superi ca sunt pe ,,ganduri…” – nici eu nu folosesc diacritice …)

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Previous Post

Vineri, nu-l ratam

Next Post

Vinete cu maioneza

Related Posts