fbpx

Usturoi, filmul Usturoi!

A umplut din nou sala. A umplut-o de a dat pe dinafara. A fost asa multa lume la Cinema Florin Piersic, acum de premierea filmului Usturoi din cadrul Comedy Cluj, ca pe strazi nu mai era nimeni… absolut nicio persoana!

pozele de mai sus.

Dupa modelul lui Ellunes, m-am plimbat si eu pe strazi si am fost absolut terifiat de ce am vazut… tipenie de om nu era pe strada!

Acum serios vorbind, cei care nu ati mai prins un loc, va anunt cu bucurie ca mai are loc o proiectie sambata, 18 octombrie 2014, incepand cu ora 11:30 la Cinema Victoria.

Mergeti sa-l vedeti, nu veti regreta!


comments

Dan Ciulea

Antreprenor, blogger, gurmand, pasionat de fotografie si calatorii. Ma gasiti pe: Twitter, Instagram, Facebook

You may also like...

4 Responses

  1. Fara doar si poate, sala a fost plina. Toata lumea vorbeste despre aspectul asta. Fara doar si poate suntem mandri de realizarea asta, ca doar e o comedioara ca o pana de porumbel al pacii, cu multe arome locale. Dar de ce nimeni, absolut nimeni, nu vorbeste despre filmul in sine, ci despre chestiile conexe? Care-i treaba, de fapt?

  1. December 7, 2015

    […] fază l-am susținut strict din cauza prieteniei, pe bază de pile și relații, după ce am văzut filmul Usturoi îl susțin fix din acest motiv… că merită vizionat […]

  2. January 26, 2016

    […] O părere din punctul de vedere al unui pasionat de acest minunat domeniu, cinematografia. Filmul „Usturoi” sau „Transylvanian Garlic” pe IMDB cu o notă 8.2/10 în momentul în care aceste rânduri sunt […]

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.