fbpx

Tintag – nimic nu mai e pierdut!

Cu siguranță ați aflat de băieții din Cluj-Napoca care au invetat device-ul minune prin care nimic nu mai e pierdut, totul e la o apăsare pe aplicație distanță (da, nefericită alăturare de cuvinte am mai făcut… am vrut să fiu spiritual).

Pe scurt e un device interesant, care te poate scoate din multe încurcături.

Cred că orice părinte, în ziua de azi cel puțin, ar trebui să aibă un Tintag atașat de ghiozdanul copilului sau cusut în interiorul gecii copilului. Cred că orice posesor de câine ar trebui să îi prindă un Tintag pe zgarda patrupedului, cred că oricine are o bicicletă ar trebui să își prindă sub scaun un Tintag, cred că orice poate fi furat/rătăcit ar trebui să aibă atașat un Tintag.

Cred că dacă oamenii din spatele Tintag-ului ar scoate și o serie de accesorii (exemplu GoPro) oamenii au achiziționa și au folosi din ce în ce mai mult Tintag-ul.

Nu mă înțelegeți greșit, nu e mare lucru să coși device-ul în jacheta copilului, nu e mare lucru să o prinzi de zgarda patrupedului, doar că noi, oamenii (nu, nu doar românii) suntem leneși, nu mai vrem să gândim, nu mai vrem să fim inventivi, așteptăm să ni se servească totul pe tavă. Și nu spun că asta e un lucru rău, spun doar că așa sunt timpurile în care trăim și că trebuie să ne adaptăm lor.

Tintag este o super idee cu super aplicări practice.

Personal nu o țin la chei, pentru că nu cheile sunt problema mea principală. Îmi țin Tintagul într-un buzunar al rucsacului. Rucsacul este grija mea principală, de el îmi e frică să nu mi-l pierd pe undeva. Dacă era mai micuț Tintagul mi-l lipeam de ochelarii de soare… aproape de fiecare dată îmi uit ochelarii pe masa cuiva (masă, fără cratimă!).


Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Previous Post

Cu toții eram regimente Române: Moldova, Muntenia, Ardeal

Next Post

BeardIn POKER Tournament

Related Posts