fbpx

Filmul Usturoi i-a luat-o înainte la Star Wars, bravo Groparu!

De când am auzit de la Groparu că face un film, l-am susținut cu tot ce am putut eu, de la donat până la sharuri, chiar am vrut să fiu primul care să cumpere bilet la film, din păcate nu am reușit asta (a rulat pe bază de invitație în cadrul TIFF).

În primă fază l-am susținut strict din cauza prieteniei, pe bază de pile și relații, după ce am văzut filmul Usturoi îl susțin fix din acest motiv… că merită vizionat filmul!

Usturoi va fi primul film românesc care se lansează simultan în cinematograf, în Cluj (pe 17 decembrie) și Zalău (orașele în care a început totul) și pe Internet, pe Vimeo on Demand, pentru diaspora noastră dragă, pentru ca românii de peste hotare să-și aline dorul de țară în perioada Crăciunului. Totul se schimbă în chiar ziua în care România s-a schimbat cu totul!

Orar proiecții Usturoi:


Cluj-Napoca:

  • cinema Mărăști, ora 10:00 și 17:30, intrare liberă (luați-vă copiii de mânuță și haideți să ne cunoaștem!)
  • cinema Victoria, ora 13 (dacă puteți, luați-vă o pauză de masă mai lungă; merită!)
  • luna ianuarie – peste tot, în toate sălile în care putem ajunge.

Zalău:

  • Sala Transilvania, sperăm în aceeași seară (vă confirm luni la prânz)

Toată țara: în ianuarie. Dacă aveți vreun cinema cu proiector și sonorizare decentă în oraș și doriți să venim la voi, lăsați-mi un comentariu sau scrieți-mi un e-mail la filmulusturoi la gmail punct com. Vrem să venim peste tot! Mulțumim TNT-ului care ne va ajuta și în acest sens.

Vimeo:

  • din 17 decembrie, numai din afara României. Valabil numai 2 săptămâni, de vizionat și mai târziu de descărcat. Disponibil pe filmulusturoi.ro și pe pagina dedicată (care acum este în construcție, dar va fi vimeo.com/ondemand/filmulusturoi sau vimeo.com/ondemand/TransylvanianGarlic)

1 comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Previous Post

Resurse utile #007: Cofffre, asistentul tău personal pentru cumpărăturile online

Next Post

Celebrul spectacol “La Boheme” revine la Cluj!

Related Posts

Te’ai inscris la TEDx Cluj?

Ce faci in 20 Mai? … iti spun io … daca nu aplici repede aici .. indiferent ca esti sau nu din Cluj, nu o sa faci prea bine … adica … o sa pierzi sansa de a participa la un extraordinar eveniment … v-am mai spus io de TEDxCluj – Generating Change … si avand in vedere ca pretu’ ii unu mai mult decat accesibil … la doar 170 RON, ai parte de o locatie extraordinara: Muzeul de Arta / Banffy Palace, cu incepere, ma gandesc eu de la orele 9 dimineata (bem si noi o cafeluta inainte de a vedea speakerii eventului, cu o pauza de masa, plus inca cateva de tigara slash socializare …
citește mai mult