fbpx

Ursus ma dezamageste!

Cand am fost la degustarea de nefiltrata si nepasteurizata Ursus ni s-a dat de inteles ca aceasta bere va putea fi bauta doar in Cluj Napoca… acelasi lucru l-a spus Grant McKenzie si la SMS Cluj.

Am intrebat:

si am cautat putin si am vazut ca nu sunt singurul care a ramas cu aceasta impresie!

Foaia Transilvana scria in 15.04.2011 Noua bere Ursus – exclusiv pentru clujeni

"Cluj-Napoca ramane un oras important pentru Ursus Breweries si vom continua traditia de a fabrica aici berea Ursus. Se va produce o bere speciala, nefiltrata, in cadrul unei mini-unitati de productie, infiintata intr-o cladire de peste o suta de ani a vechii fabrici, care se va vinde doar in oras. Unitatea va mai include un restaurant si un bar. Proiectul este unic pentru Ursus Breweries si pentru SABMiller la nivel european", a spus Whitlie. []

Mda, vorba lui Marius

Nu am inteles de ce promit o anumita chestie si apoi o uita… sau nu se pune, ca aia o promis-o Grant McKenzie?


9 comments
  1. Lasa sa se bucure si altii! 😉 Ti-ar palcea daca ai putea bea Paulaner doar in Germania! 😀
    Aia au zis-o atunci pentru a inchide gurile ce comentau plecarea de la Cluj. Afacerea e afacere!

  2. Pai de la o marca ca Ursus ce te astepti..au zis ca nu vor inchide fabrica de la Cluj…au facut-o..produse de 2 lei care vor disparea in curand de pe piata.
    Pacat ca au distrus un simbol al Clujului la fel ca Feleacul, Napolact etc.

  3. daca o sa continue sa produca bere nefiltrata si nepasteurizata in cluj. pentru a putea distribui si in alte parti ale tarii, cred ca trebuie sa o si pasteurizeze. sa ne bucuram si noi care nu suntem din cluj, de o bere nefiltrata, fie ea si pasteurizata:)

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Previous Post

Toate ca toate, dar…

Next Post

Da-ti demisia…

Related Posts

Noi decidem!

Ma, nu vreau sa va fac in ciuda … voua, astora care nu stati in Cluj, dar, efectiv nu am ce sa fac … dupa nenumarate articole, in care ma laudam cu ce fain ii Cluju’ … fie ca vorbim din prisma oameniilor faini care populeaza orasul, ori a activitatiilor care se desfasoara, si nu in ultimu’ rand, a companiilor care dezvolta aplicatii … Cluju’ e un oras bestial! Ei bine, de ceva vreme, aplicatia Trip Journal, dezvoltata de catre compania Iquest, a adus, nu doar Cluju, ci Romania pe buzele celor de la webby
citește mai mult