fbpx

Lebensfreude – călătoria prin care redescoperim bucuria vieții

Marți, 4 octombrie 2022, începând cu ora 18.00, Auditorium Maximum din Cluj-Napoca readuce în prim-plan atmosfera specifică fiecărui concert Young Famous Orchestra și mult-așteptata interacține cu dirijorul Vladimir Agachi.

De data aceasta, demersul muzical are menirea de a ne reconecta la acea dimensiune a sinelui care nu a uitat că viața e bucurie, e magie – iar această magie stă în puterea noastră.

Vom porni într-o călătorie muzicală vivace, plină de energie, intensitate și fotță, pe parcursul căreia vom restabili conexiunea cu sufletul pur care știe să se joace, știe să se bucure și știe că fiecare zi e nouă lume.

Viața – cel mai frumos și mai de preț dar pe care îl avem – este o eternă enigmă pe care fiecare dintre noi încearcă să o deslușească în felul său. Viața ne oferă permanent noi oportunități și prilejuri pentru a-i celebra magia și unicitatea, punând accent pe vibrația înaltă a recunoștinței și a bucuriei.

Există doar două căi de a-ţi trăi viaţa. Una, ca şi când nimic nu e miracol, cealaltă ca şi când totul e un miracol.

Albert Einstein

De data aceasta, dialogul orchestră-public va începe încă de la sosirea publicului și va continua pe parcursul întregii seri. ”Bucuria Vieții” va surprinde publicul cu un concept inedit de eveniment ce va transpune spectatorul într-o lume în care emoția înaltă este cuvântul-cheie.

Dar nu ne vom opri cu ineditul aici. Încă de la înființare, Young Famous Orchestra a venit cu un concept inovativ de spectacol, unic în România, caracterizat prin originalitatea demersului, interacțiunea cu audiență și dorința de accesibilizare a muzicii clasice pentru publicul larg și, nu în ultimul rând, apropierea de publicul tânăr.

Dar haideți să facem muzica clasică nu doar accesibilă, ci și cool!

Bilete

Biletele sunt disponibile pe eventbook.ro și la casieria Cinematografului ”Florin Piersic”.

1. Categoria 3 – balcon – 55 lei/loc

 • acces la concert;
 • fotografii la panou (opțional).

2. Categoria 2 – sală – 99 lei/loc

 • acces la concert;
 • fotografii la panou (opțional).

3. Categoria 1 – loje 132 lei/loc

 • acces la concert;
 • fotografii la panou (opțional).

4. Categoria VIP (doar 12 locuri disponibile, în loje) – 550 lei/loc

 • acces la concert;
 • fotografii la panou (opțional);
 • acces la recepția de după concert și posibilitatea de interacțiune și networking cu partenerii și sponsorii evenimentului.

5. Categoria SUPER-VIP (doar 6 locuri disponibile, în loja oficială) – 990 lei/loc

 • acces la concert;
 • fotografii la panou (opțional);
 • acces la recepția de după concert și posibilitatea de interacțiune și networking cu partenerii și sponsorii evenimentului;
 • servicii concierge: preluare de acasă cu limuzina și aducere până la sala de concert;
 • fotografii personalizate de la eveniment și de la recepție.

Despre YFO

Young Famous Orchestra (YFO) reprezintă tinerețea și energia emanată de un colectiv orchestral tânăr şi pasionat, dar și renumele construit prin munca și devotamentul unor nume consacrate, modele morale și exemple de excelență și performanță profesională.

Fondată în 2015 de către charismaticul dirijor Vladimir Agachi, Young Famous Orchestra este cea mai tânără și dinamică orchestră din Transilvania, beneficiind de înalt patronajul ”Universității Babeș-Bolyai”, precum și de parteneriate valoroase cu instituții publice și de cultură locale (Primăria Cluj-Napoca, Academia de Muzică ”Gheorghe Dima”). Artiștii reuniți sub bagheta YFO au concertat în cadrul unor evenimente inedite alături de Dan Grigore, Daniel David, Irina Margareta Nistor, Sânziana Mircea, Paul Andre Bempechat, Analia Selis, Omar Massa, Mariano Castro, Ilian Gârneț, Bogdan Bob Rădulescu, David & The Six Martini.

Asociația Young Famous crează legături valoroase între orchestra formată din cei mai talentați tineri instrumentiști români și muzicieni consacrați cu reputație internațională. Conceptul Young Famous își propune să readucă muzica clasică în prim-planul vieții culturale românești printr-o abordare modernă a concertului simfonic și apropierea acestuia de publicul tânăr. Concertele Young Famous Orchestra au adus în sală aproximativ 14 000 de persoane.

Vladimir Agachi este unul dintre cei mai activi tineri dirijori români, formarea sa muzicală fiind marcată de perfecționarea la Staatsoper Berlin sub îndrumarea unuia dintre marii dirjori ai lumii: Daniel Barenboim. Aparițiile sale sunt caracterizate de o deschidere specială către public: caracterul formal și adesea sobru al concertelor de muzică clasică este înlocuit de un dialog cald cu spectatorii, de o prezentare inedită și neconvențională a partiturilor pe care le dirijează. Publicul este deseori invitat să facă parte în mod activ din fenomenul muzical, fie așezat în orchestră, fie chiar ca dirijor. Palmaresul artistic este conturat de concerte alături de filarmonici din România și internaționale (Porto, Wroclaw, Boston, Haifa, Arklangelsk, Piura), precum și obtinerea unor burse internaționale, printre care participarea la prestigiosul festival de la Tanglewood (SUA). În prezent, Vladimir Agachi este cadru didactic – lector universitar al Universității din Oradea, Facultatea de Arte, Departamentul Muzică.

Eveniment realizat cu sprijinul Primăriei şi Consiliului Local Cluj-Napoca, sub patronajul Universității ”Babes-Bolyai” Cluj-Napoca.

Partener: Filarmonica de Stat ”Transilvania”

https://youngfamous.ro/
https://www.facebook.com/yforchestra


Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Previous Post

Începe cea de-a 10 ediție JAZZ IN THE PARK

Next Post

Jazz in the Park 2022 – Întâlniri pe prispă

Related Posts