fbpx
UNTOLD 2018 - day 4

UNTOLD 2018, Ziua 4: This guy is no bla-bla

Trei. Trei ziele de festival care au trecut ca o secundă.

Nu mi-am propus neaparat să storc tot sucul din mine în ultima zi a festivalului UNTOLD, dar, cumva, faptul că am ajuns, din nou, în festival la ora 13:30, a fost un semn că asta se va întâmpla.

Drept urmare am zis că cel mai bine e să încep cu un pahar de vin de la Jelna, un sandwich de la Cimbru și un cheesecake pops de la Marty… așa, de energie și bun (re)venit în festival

Pe drum, pentru că întodeauna mă las furat de peisaj, ne-am oprit la Time Stage (apropo, anul acesta mi s-a părut mult mai bună muzica de aici… mă rog, poate am mai crescut eu, cine știe)

Dacă ar fi să fac top 3 al scenelor preferate de anul acesta, ar fi așa:

  1. DayDreaming – surprinzător, dar aici am dansat cel mai mult și am petrecut cel mai mult timp. Cred că cea mai mare problemă a mea a fost că trebuia să merg să reumplu paharul de vin și, pentru că nu sunt cu toate țiglele acasă, nu mergeam la Crush, care era aproape, pentru că m-am supărat pe ei și eram nevoit să merg ori până aproape de Forest, ori până la Time Stage. Nu mă plâng, constat și realizez care e motivul pentru care am scos o medie de 25 KM / zi în cadrul festivalului UNTOLD
  2. Time Stage – no asta pentru mine chiar a fost o surpriză plăcută. Până acum asta era scena unde a mixat Hodor. Anul acesta m-am regăsit dansând acolo încă din prima secundă a festivalului.
  3. The Forest – Dacă până acum asta a fost scena mea preferată, anul acesta ceva s-a întâmplat și nu am mai fost la fel de încântat de artiștii care au urcat aici. Practic a căzut 2 locuri în topul meu, sper ca anul viitor să nu cadă de pe podium… totuși, asta e scena unde cântă Yelllow.

Nu vreau să mă înțelegeți greșit, scena principală, Cluj Arena, nu intră în acest top pentru că nu mi se pare corect. Aici vin toate numele mari. Nu mi se pare corect din partea mea să-i compar pe The Prodigy cu Mihail.

Altfel am dansat și-n timpul zilei, când nu e așa multă lume, la scena principală. La ora la care scriu acest articol nu am primit cifrele oficiale, dar cu siguranță ziua cu numărul 4 a însemnat cei mai mulți participanți la festival.

Cel puțin așa am resimțit eu. Multă, extrem de multă lume. Ca să vă faceți o idee, în ziua cu numărul 3 au fost peste 92.000 de persoane simultan în festival. 

Pentru mine, highlightul serii ar fi trebuit să fie The Black Eyed Peas, din păcate nu am avut starea pe care am avut-o la The Prodigy, drept urmare nu am simțit că s-au ridicat la așteptările mele. 

Nu mă înțelegeți greșit, aș plăti și mâine bilet să-i ascult / văd în concert, spun doar că mi-e dor de Fergie.

Evident că nu avea cum să se încheie ediția cu numărul 4 a festivalului UNTOLD fără ca regele să nu se ponteze. A stat și a mixat peste 7 ore pe Cluj Arena. Șapte!

Omul ăsta e fenomenal. Da, cred că în cazul lui cuvântul fenomenal nu este deloc exagerare.

Bun, nu o mai lungesc că-s praf de somn, merg să beau o cafea bună, și să-mi scot banii de pe brățară (am fost cumpătat și am rămas cu bani) – apropo, dacă și voi aveți bani pe brățară, să știți că până la ora 22 puteți să vi-i retrageți de la căsuțele Credit Point din afara festivalului, de la intrarea din parcul Central, Opera Maghiară

UNTOLD you were spectacular


Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Previous Post
Untold 2018 day 3

UNTOLD 2018, Ziua 3: Smack my bitch up

Next Post
UNTOLD 2018 - Galaxy Stage

UNTOLD 2018: 4 zile, 65 km de distracție

Related Posts