fbpx
UNTOLD 2018 - Galaxy Stage

UNTOLD 2018: 4 zile, 65 km de distracție

Am participat la toate cele 4 ediții UNTOLD și sunt încântată să văd cum se dezvoltă în fiecare an. Ceea ce înseamnă că ediția din acest an, WOLF SPIRIT, mi-a depășit așteptările din toate punctele de vedere: scene, artiști, activări ale brandurilor în festival, butaforii, spațiile amenajate. Ce e și mai fain e că best major european festival e acasă, la Cluj.

Anul acesta mi-am propus să merg în festival și în timpul zilei cu ideea de a experimenta prin prisma activărilor de brand. Din fericire, faptul că am petrecut câte minim 10h /  noapte în festival, nu prea mi-a permis să fac asta (recuperez anul viitor)

Două chestii îmi doream să fac indiferent de lipsa de somn: să stau măcar 10 minute în patul de la Alist Magazine by Andreea Esca ( îl tot vedeam pe insta stories și părea cel mai comod) și să joc Tetris la cei de la Bloggers Lan Party care au avut în incinta Sălii Polivalente un întreg line-up de jocuri pentru toată lumea. Ei bine, pe astea două le-am făcut.

N-am putut să nu observ activarea celor de la engie în drumul meu spre Daydraming Stage. Atmosfera pe scena care îți dădea energie te făcea să te oprești măcar pentru câteva minute să dansezi alături de restul festivalierilor. De fapt, dacă stau și mă gândesc au fost multe aspecte care mi-au atras atenția într-un mod plăcut.

Îndrăznesc să afirm că m-am distrat mai tare decât oricând altcândva. Începeam de obicei la Main Stage, iar dimineața nu voiam să mai plec de la DayDreaming sau Time. Majoritatea timpului l-am petrecut la Galaxy Stage.

https://www.instagram.com/p/BmLCklFBQiP/?utm_source=ig_web_copy_link

Untold 2018 a însemnat scene și artiști formidabili. Parcă nu-mi venea să cred că asemenea concerte, DJs sunt chiar pe Cluj Arena, Sala Polivalentă sau în proximitatea parcului și pot să văd îndeaproape cei mai tari artiști ai momentului. Dacă aș zice fiecare aspect care m-a impresionat, probabil mi-ar lua ceva timp să povestesc de toate.

Deja sunt cu gândul la ediția următoare și extrem de curioasă să văd următoarele nume mari.


Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Previous Post
UNTOLD 2018 - day 4

UNTOLD 2018, Ziua 4: This guy is no bla-bla

Next Post
STORIA - Cucina Centrale | Pizza Margherita

STORIA – Cucina Centrale | New place in town

Related Posts