fbpx
Untold 2018 day 3

UNTOLD 2018, Ziua 3: Smack my bitch up

30 Km.

Azi dimineață m-am uitat pe brățara care-mi numără pașii și mi-a arătat că am făcut puțin peste 30 km în cadrul festivalului UNTOLD în ziua cu numărul 3. Ai zice că nu e așa mult, gambele mele sunt de altă părere 🙂

Ziua cu numărul 3 a ediției IV din cadrul festivalului UNTOLD a însemnat pentru mine The Prodigy. Totul s-a învârtit în jurul acestui concept. Pentru că The Prodigy a depășit de mult granițele pe care o trupă le are. Nu, The Prodigy e o lume, un ecosistem.

Mi-am propus să ajung din timp în festival, nu doar ca să-mi iau locul (da, așa sunt eu. Când eram în facultate și aveam examen de la ora 8 dimineața, eu ajungeam în sala de examen cel târziu la ora 5:30, ca să prind locul cel mai bun), dar să și apuc să explorez să mă bucur de ceea ce festivalul îți oferă. De activările sponsorilor și de atmosfera creată de către organizatorii festivalului.

Dar, pentru a rezista toată noaptea la Daydreaming, am zis cu Buburuza ca înainte să mâncăm ceva ușor, lejer. Proteina calorică urmând să o consumăm în incinta festivalului. Apropo, sunt extrem de mulți vedori pe partea de mâncare, sper să reușesc astăzi să-i vizitez pe toți.

Ați pățit vreo dată să nu vă amintiți nimic dintr-o zi anume înafară de un moment anume? No fix așa mi-e mie cu ziua de ieri.

Cu toate că am ajuns destul de devreme în festival, în jur de ora 13:30, dacă stau să mă gândesc ce am făcut și pe unde m-am plimbat, primul lucru care-mi vine în minte este că mă grăbeam să intru în arenă, la scena principală ca să prind loc la concertul The Prodigy. Îmi era frică că o să fie așa multă lume că o să închidă arena și eu nu apuc să intru

Și nu, această amnezie nu mi se datorează nici unei substanțe bahice. Nu, totul este datorat de euforia momentului. 

Mi s-a părut că într-o clipită a început și s-a terminat concertul. Nici nu mi-am dat seama cum au trecut cele 90 minute. Am cântat, am dansat, am fost una cu întreaga arenă, cu scena, cu trupa.

Cluj Arena, Galaxy, Alchemy, Time Stage, Forest, Daydreaming, Trance, Earth Spirit, Tram:

I’m ready for another round!


Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Previous Post
Untold 2018

UNTOLD 2018, Ziua 2: Ready for another marveleous adventure

Next Post
UNTOLD 2018 - day 4

UNTOLD 2018, Ziua 4: This guy is no bla-bla

Related Posts