fbpx

… SPAM!

De cand o intrat si Romania pe harta oamenilor activi pe internet, cuvantu’ SPAM si’o facut aparitia pe buzele tuturor, mai ceva decat lipsa dorintei arzatoare, a unor directori comericali, in a’si schimba adresa de mail din hot_sexy_mama_69 de pa hotmail, in una mai clasica, gen Vasilica_Teodoriu tat pa hotmail. Oricum, e clar, cuvantu’ SPAM, o ajuns atat de popular, incat nume precum Super Men, Bred Pit, Hagi, sunt expirate … pentru ca, nu iti mai inspira nimc. In schimb, Pasarica, Feis Buc, si mai nou SP AM (da, are doua prenume SP si AM) sunt nume care inspira mai mult decat respectu’.

De cand o intrat si Romania pe harta oamenilor activi pe internet, cuvantu’ SPAM si’o facut aparitia pe buzele tuturor, mai ceva decat lipsa dorintei arzatoare, a unor directori comericali, in a’si schimba adresa de mail din hot_sexy_mama_69 de pa hotmail, in una mai clasica, gen Vasilica_Teodoriu tat pa hotmail.

Oricum, e clar, cuvantu’ SPAM, o ajuns atat de popular, incat nume precum Super Men, Bred Pit, Hagi, sunt expirate … pentru ca, nu iti mai inspira nimc. In schimb, Pasarica, Feis Buc, si mai nou SP AM (da, are doua prenume SP si AM) sunt nume care inspira mai mult decat respectu’.

Adica, mai oameni dragi, SPAM, a ajuns sa fie aruncat in discutie, indiferent ca ai habar ce inseamna, ca ai habar cu ce se mananca … SPAM, vrei nu vrei, a ajuns o amenintare …

Nu mai poti sa te plimbi pe strada, linistit, cu iubita de mana, sa nu auzi pe unu holaind in spate:

– ba ce spameaza asta .. luati’va o camera ba!

Adica … ma intelegi? (asta ca sa il citez pe Jiji) daca esti intr’un bar, bei si tu o bere ca tat omu’, vine d’soara sa iti dea un pachet de tigari moca, ca te vede mai lipsit de viitor, si iti cere niste date … peste 2 zile primesti un mail de informare, iar cand il vezi, ii raspunzi:

-  ba, daca nu termini, te raportez ca fiind SPAMmer …

– dar nu am facut decat sa iti cer adresa de mail pentru a’ti trimite un mail! …

– ce ma, nu auzi, SPAMmeru’ dracului!

Da nu’i bai, noi sa fim sanatosi … ca no’, spammeri am fost, suntem si o sa fim in continuare … cel putin acuzati 😛

Deci da, de acum nu o sa mai strig: – Marsi! .. de acum am sa urlu: SPAM!


1 comment
  1. 🙂 a scris si MadMike un articol despre astia cu spam-ul lor si cu mailurile nesolicitate… si chipurile link-ul de “dezabonare”… na, spamu-i peste tot, asa ca doar nu te astepti ca in Romania sa nu fie spammeri… noi urmam trendul, doar ca prindem mai repede obiceiurile proaste…

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Previous Post

haters gonna hate!

Next Post

Te cataloghez …

Related Posts