fbpx
Let's cook together - team building online, interactiv.

Let’s cook together

Anul 2020 a fost fără doar și poate un an interesant din toate punctele de vedere. Un an în care am fost nevoiți să ne reinventăm, să ne adaptăm, să evoluăm… să ne desfășurăm activitățile de zi cu zi în condiții de siguranță și, în același timp, să ne trăim viața într-un mod cât mai plăcut.

Teambuilding online. Interactiv.

Anul 2021 nu este cu mult mai diferit față de 2020. Poate singura certitudine pe care o avem este faptul că va mai dura puțin până când vom putea să ne reluăm activitățile în formula cu care eram obișnuiți până anul 2019.

Realitatea vremurilor ne-a obligat să găsim soluții alternative la aceste provocări. Drept urmare am pus la punct o soluție pentru provocarea: team building online interactiv. Soluție pe care am și pus-o în practică de două ori cu o parte dintre angajații  Nagarro (fostul iQuest).

Faptul că au apelat și a 2-a oară la noi ne bucură și ne întărește feedback-ul primit de la participanți:

Paul, from Personal Cook has the perfect package: charisma, charm, clear recipe, ingredients and cooking process, amazing food and overall good vibes.

Sonia G. – Head of Operations Support @ Nagarro | participant sesiunea 1

Soluția tehnică.

Pentru că ne-am dorit să fim cât mai aproape de participanți, să simtă cu adevărat că sunt într-un team building, să eliminăm cât mai mult din partea ”online”, să ne transpunem în bucătăria lor, i-am contactat pe oamenii faini de la Komiti și împreună am decis să adoptăm următoarea soluție:

👨‍🎨 1 scenograf

are grijă, printre altele, să comute camerele între ele astfel încât experiența participanților să fie completă.

🎥 3 camere video

pentru transmisia live. Una cadru general, una fixată deasupra bancului de lucru și încă una mobilă, pentru a-l urmări pe Paul.

🙋‍♂️ 1 moderator

astfel încât fiecare întrebare / gând să își găsească răspunsul / să fie transmis în timp real.

Sesiunea de live cooking a fost o experienta extraordinara. A fost prima de acest fel la care am participat si mi-a placut mult. Nu inveti doar retete noi, dar si o multime de tips&tricks din secretele bucatariei.

Sesiunea este organizata astfel incat sa iti ofere destula libertate. Primesti retetarul cu cateva zile inainte si poti face cumparaturi. Pe langa lista de ingrediente, primesti si modalitatea de preparare a felurilor de mancare, astfel incat poti face ajustari daca nu folosesti un anumit ingredient.

Gatitul in acelasi timp cu bucatarul poate parea a fi intr-un ritm alert, dar la final, cand vei vedea cum arata preparatele, abia o sa ai timp sa le faci o poza. Totul iese delicios! Unde mai pui ca iti poti chema prietenii sa gatiti impreuna si sa va bucurati de rezultat.

Raluca C. – HR People Engagement @ Nagarro | participant sesiunea 2

Let’s cook together

În funcție de nivelul de pregătire al participanților, cursul poate să fie pentru începători / pasionați sau nivel mediu. Preparatele le alegem împreună, iar durata acestuia este cuprinsă între 1 și 3 ore (în funcție de numărul de preparate pe care le pregătim).

📷 Gabriel Aldea ◘ https://komiti.media/

Sufletul și corpul merg mână-n mână! Și ce legătură poate fi mai strânsă, dacă nu mâncarea? Iar acest nod va fi impletit prin intermediul evenimentului online pe care vi-l propunem: Let’s cook together!

Cooking, spending quality time with your co-workers, as well as with your family: sounds like a dream-like activity, right? Well, let me tell you that I have experienced just that, along with Chef Paul from Your Personal Cook.

It has been a great experience, with multiple gains: I bonded with work colleagues from the warmth of my own kitchen, as well as with family members who helped out in the whole process; I experimented with a new recipe while being guided step by step by a knowledgeable chef.

Whenever I got stuck, I asked questions and received good advice, both on my cooking and on general gourmet topics. And la piece de resistance, at the end of the whole evening, we enjoyed a delicious dinner with multiple dishes. Thank you, chef Paul, for offering such a wonderful experience!

Can’t wait for the next cooking session!

Laura S. – Head of Learning & Development @ Nagarro | participant sesiunea 2

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Previous Post
AstraZeneca

AstraZeneca: după vaccin

Next Post
Persian Lamb

Persian Lamb

Related Posts

Ardelenismele au loc la…

Tema editiei de anul acesta este ‚What’s the big idea?’ si promite un maraton de inovatie si de educatie, prezentat audientei de catre speakeri alesi dintre cei mai de vaza membri ai comunitatii locale si nationale.
citește mai mult