fbpx

Te cataloghez …

Ma e clar, cel putin la mine, daca aud pe cineva vorbind, ii si atribui o fata … nu incape indoiala ca de cele mai multe ori … o nimeresc (nu va asteptati la raspunsu’ asta .. stiu, nici io nu ma asteptam, da asa e!). No bun, ca se ma intampla sa gresesc … sunt om si io (chiar daca nu dau dovada), dar in general nu gresesc, asa ca, pornid de la axioma sus numita, am trecut la urmatoru’ pas, normal, si logic, in evolutia presupusului si anume ghicirea caracterului.

Ma e clar, cel putin la mine, daca aud pe cineva vorbind, ii si atribui o fata  … nu incape indoiala ca de cele mai multe ori … o nimeresc (nu va asteptati la raspunsu’ asta .. stiu, nici io nu ma asteptam, da asa e!).

No bun, ca se ma intampla sa gresesc … sunt om si io (chiar daca nu dau dovada), dar in general nu gresesc, asa ca, pornid de la axioma sus numita, am trecut la urmatoru’ pas, normal si logic, in evolutia presupusului, si anume ghicirea caracterului.

Ma, nu numai ca o sunt un mare mama omida, dar te citesc ca pe o revista porno … pe diagonala adicalea, si in 3 minute am vazut toate defectiunile care au fost retusate cu pensula din paint!

Amu’, cand am fost la Mures, mare mi’o fost mirarea cand am aflat, printre altele, ca am fost catalogat drept spaima din Cluj … plm, i’am tat intrebat ce am facut de am primit aceasta eticheta de nasolean … adica, io realizez ca mai fac unele arogante, care nu pica intoteauna bine … dar totusi!

Asa ca, am inceput sa imi revizuiesc tablourile pictate … personajele trase’n chip … si am ajuns la concluzia ca … da am avut dreptate, cand i’am catalogat :-))

Si amu’ intrebare intrebatoare, tu cataloghezi oamenii, dupa primu’ contact? (nu fiti perversi! … ma refer la o cafea, un mail, o discutie telefonica, un facebook … ceva acolo)

P.S. Titlu’ inspirat de


7 comments
  1. Prima impresia tot timpul e importanta, dar nu intotdeauna relevanta. De exemplu in Mures, cineva care nu il stia pe Razvan(Neydamn) zicea “uite alt nebun” :))) dar fara sa cunoasca persoana, greseste.

  2. da mă, eşti arogant şi îţi baţi şi … de moldoveni (săracii nefericiţi care nu ţi-au greşit cu nimic:))) )
    bă, io te-am văzut băiat fain la primul contact (neprotejat) acu plm ştii cum e, unora le plac anumite chefuri organizate altora nu:))) ţine de fiecare individ în parte:))
    şi, un mare DA, cataloghez oamenii de la prima întâlnire şi până acu nu prea m-am înşelat (s-a mai întâmplat să fie diferită realitatea, în rău)
    ne vedem la o bere:)

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Previous Post

… SPAM!

Next Post

Spune’mi ce lucrezi

Related Posts

Iocobas e trist

Ana! Zice pasarica, imagineaza-ti ca Maria e ajutor de potcovar. Nu vrei ca Maria sa ramana toata viata ajutor de potcovar nu-i asa? Ei bine, imagineaza-ti ca la Maria ii vine acelasi cal la potcovit tot la 3 saptamani. Dupa sapte luni de povestit, si castigat increderea stapanului, Maria ii propune sa-l potcoveasca noaptea pe cal… pe ascuns!
citește mai mult