fbpx

Te cataloghez …

Ma e clar, cel putin la mine, daca aud pe cineva vorbind, ii si atribui o fata  … nu incape indoiala ca de cele mai multe ori … o nimeresc (nu va asteptati la raspunsu’ asta .. stiu, nici io nu ma asteptam, da asa e!).

No bun, ca se ma intampla sa gresesc … sunt om si io (chiar daca nu dau dovada), dar in general nu gresesc, asa ca, pornid de la axioma sus numita, am trecut la urmatoru’ pas, normal si logic, in evolutia presupusului, si anume ghicirea caracterului.

Ma, nu numai ca o sunt un mare mama omida, dar te citesc ca pe o revista porno … pe diagonala adicalea, si in 3 minute am vazut toate defectiunile care au fost retusate cu pensula din paint!

Amu’, cand am fost la Mures, mare mi’o fost mirarea cand am aflat, printre altele, ca am fost catalogat drept spaima din Cluj … plm, i’am tat intrebat ce am facut de am primit aceasta eticheta de nasolean … adica, io realizez ca mai fac unele arogante, care nu pica intoteauna bine … dar totusi!

Asa ca, am inceput sa imi revizuiesc tablourile pictate … personajele trase’n chip … si am ajuns la concluzia ca … da am avut dreptate, cand i’am catalogat :-))

Si amu’ intrebare intrebatoare, tu cataloghezi oamenii, dupa primu’ contact? (nu fiti perversi! … ma refer la o cafea, un mail, o discutie telefonica, un facebook … ceva acolo)

P.S. Titlu’ inspirat de


comments

Dan Ciulea

Antreprenor, blogger, gurmand, pasionat de fotografie si calatorii. Ma gasiti pe: Twitter, Instagram, Facebook

You may also like...

7 Responses

 1. Prima impresia tot timpul e importanta, dar nu intotdeauna relevanta. De exemplu in Mures, cineva care nu il stia pe Razvan(Neydamn) zicea “uite alt nebun” :))) dar fara sa cunoasca persoana, greseste.

 2. Neydamn says:

  Nu cataloghez, nu am prejudecati si prima impresie despre un om nu mi-o fac atunci. Dupa o bere atunci se cunoaste omu 😛 Parerea mea 😛 :))

 3. Miruna says:

  Ca asa esti bah nene, un arogant si un miserupist. Dar esti cel mai de treaba si simpatic astfel de domn pe care l-am cunoscut! So keep it up.

 4. injineru' says:

  da mă, eşti arogant şi îţi baţi şi … de moldoveni (săracii nefericiţi care nu ţi-au greşit cu nimic:))) )
  bă, io te-am văzut băiat fain la primul contact (neprotejat) acu plm ştii cum e, unora le plac anumite chefuri organizate altora nu:))) ţine de fiecare individ în parte:))
  şi, un mare DA, cataloghez oamenii de la prima întâlnire şi până acu nu prea m-am înşelat (s-a mai întâmplat să fie diferită realitatea, în rău)
  ne vedem la o bere:)

 5. TVdece says:

  Cu totii facem asta, doar ca unii o recunosc, altii nu.

 6. tesla says:

  Incerc sa nu-i cataloghez pe deplin, din prima….doar asa, semi-demi-catalogare 😀 …desi, nici eu nu prea ma insel, dar nah 😀

 1. July 20, 2011

  […] spuneam eu mai articolelel trecute, ca am asa un al 57’lea simt, care ma face sa asociez o fata la o voce … nu mai intru in detalii pe acest subiect (pentru ca am facut’o deja acolo), in schimb am sa […]

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.