fbpx

Spune’mi ce lucrezi

Zilele astea am fost extrem de activ pe google, nu pe google +, ci pur si simplu pa google, cautand oferta pentru petrecera unui concediu de vis, de numai 7 nopti, intr’o locatie mirifica, evident ca pe malu’ marii, in acest caz Adriatice, sa nu fie la mai mult de 1.000-1.200 km distanta de Cluj, cazarea sa fie undeva in apropierea plajei, un maxim 5-600 metri, si evident sa nu ma coste pe mine si pe buburuza mai mult de $. Ca sa incep povestea cum trebe, vreau sa va spun ca am ajuns sa caut pe gugal, din cauza ca la toate agentiile de turism la care am fost, nu au putut sa’mi indeplineasca cerintele … adica, daca eu vin cu o lista bine facuta de acasa, de ce imi faci propunere cu 50% mai scump decat bugetu’ alocat?

Zilele astea am fost extrem de activ pe google, nu pe google +, ci pur si simplu pa google, cautand oferta pentru petrecera unui concediu de vis, de numai 7 nopti, intr’o locatie mirifica, evident ca pe malu’ marii, in acest caz Adriatice, sa nu fie la mai mult de 1.000-1.200 km distanta de Cluj, cazarea sa fie undeva in apropierea plajei, un maxim 5-600 metri, si evident sa nu ma coste pe mine si pe buburuza mai mult de $.

Ca sa incep povestea cum trebe, vreau sa va spun ca am ajuns sa caut pe gugal, din cauza ca la toate agentiile de turism la care am fost, nu au putut sa’mi indeplineasca cerintele … adica, daca eu vin cu o lista bine facuta de acasa, de ce imi faci propunere cu 50% mai scump decat bugetu’ alocat?

Asta e una din categoriile de personal (da, personal angajat) care ma enerveaza, apoi mai sunt agentii imobliari, ma, astora daca le spui ca vrei apartament cu 3 camere, zona centrala, bloc de BCA, apartamentu’ sa fie la etaju’ 1 sau 2 din 4, astia sigur, te duc la marginea orasului, intr’un cimitir, iti arata o garsoniera, la demisol, bloc de 10 etaje …. true story (ma rog, in limita bunului simt)

Urmatoarea categorie, este, fara doar si poate meseria aluia ce face asigurari de viata, malpraxis,  si alte chestiuni din astea … daca ai facuta deja o asigurare, prin alt agent evident, te freaca cu intrebari, pana la exasperare, chiar daca tu, ii spui pe un ton prietenos, dupa 45 de minute de discutii amiabile, ca il bagi undeva daca nu termina … clar, nu ii pot vedea!

Si ultima, dar nu cea din urma, e meseria alora, de te suna si te invita sa investeti pe piata forex din pwla mea … Ma, in primu’ rand, ma iau ca din oala, nici nu apuca sa zic servus’ coA, ca deja am primiti informatia, conform careia, actiunile de pe piata de capital din Etiopia sunt in scadere de 5 zile, si acum e momentu’ sa cumpar 7 tone de nisip fin din Dubai, si ca in urmatoarele 3 zile, am sa castig, minim, jumatate din suma neinvestita in acel moment!

Si, evident, ca am amici care lucreaza in domeniile sus mentionate … acum nu zic sa isi dea demisia, dar, le spun ca daca nu isi delimiteaza viata in doua, adica viata personala sa fie extrem de bine delimitata de cea profesionala … nu ii vad bine.

Nu?


5 comments
  1. Ba daaaa!99% din personalul angajat in servicii ar trebui pusi sa relanseze agricultura in Romania…numa cat o campanie de capalit…manual…Io cred ca dupa experienta asta,s-ar rezolva multe in domeniu “Service…Ca,in cele din urma, ei chiar stau be banutii nostri,nu???

  2. Ai toata dreptatea din lume cu imbecilii care suna ca sa te imbogateasca, iar prima lor intrebare este cati bani ai de investit, chiar inainte sa-ti spuna ce se intampla in Etiopia….

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Previous Post

Te cataloghez …

Next Post

Examenu’ vietii!

Related Posts